Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunākās Sony Xperia Z sērijas ierīces sāk saņemt Android 6.0 Marshmallow

    Jaunākie raksti

    Kā jau tika paredzēts, Sony Mobile ir ļoti strauji uzsācis apgādāt Xperia Z5, Z5 Compact un Z5 Premium viedtālruņus ar Android 6.0 Marshmallow jauninājumu. Tāpat pie Marshmallow jauninājuma tuvākajās dienās tiks arī Xperia Z3+ un Xperia Z4 Tablet. Marshmallow būs pieejams kā OTA jauninājums, to vari meklēt arī ar Xperia Companion programmatūras palīdzību.

    Papētīju, ka vakar Xperia Z3+ modelim Marshmallow jauninājums bija pieejams vien Japānā pārdotiem viedtālruņiem, šorīt Marshmallow tiek piedāvāts jau būtiski augstākam viedtālruņu skaitam, arī Baltijā tirgotajai Xperia Z3+ programmatūras versijai.

    Reklāma

    Protams, Marshmallow jauninājums līdz tieši tavam viedtālrunim var nākt pat divas līdz trīs nedēļas. Vismaz ir tāda pieredze ar Sony viedtālruņiem un pagājušā gada Lollipop jauninājumu piegādi Xperia Z sērijai. XDA forumā atrodama XperiFirm 4.8.2 programmiņa, kas parāda pieejamos jauninājumus katram Xperia modelim, sadalot tos pa reģioniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rieksts
    08.03.2016 13:29

    Iphonam gan man uzreiz atnāk update. :O

    PurvaVelns
    08.03.2016 13:40
    Reply to  Rieksts

    tas :O ir tas, par ko mēs visi domājam?

    Rieksts
    08.03.2016 14:09
    Reply to  Rieksts

    :D
    Nezinu, ko Tu ar to domā, bet es ar to domāju, ka neizpratnē mute vaļā, kāpēc vienmēr Adroidam mūžīgi viens updates jāgaida nedēļām, kāmēr pamazām palaiž pa reģioniem, bet nepalaiž vienlaicīgi visā pasaulē, kā to piekopj Apple. Nu kāpēc 21.gs. šādi notiek?? Kāpēc??

    P.S. Šeit Tev vizuāls materiāls: https://www.youtube.com/watch?v=3wdHxyGcLoQ

    PurvaVelns
    08.03.2016 14:19
    Reply to  Rieksts

    nupat te bija raksts, ar visiem viģikiem – ar katru apdeitu tavs aifons paliek lēnāks. Pat uztaisot gūgles sērču analīzi, edzams (bija arī tāds info tepat) – populārākais sērčš pēc apdeita – kāpēc mans aifons palicis lēnāks. 99% cilvēkiem ir pofig, ne viņiem interesē, ne viņi zina, kāda softa versija viņiem griežas.

    Bet, ok – ja nesaproti. Gūgle izlaiž apdeitu – ražotājam (sony, samsung, votever) ir jātaisa sava UI apdeits, lai varētu palaist androīda apdeitu. Visi akmeņi tikai ražotāja dārziņā.

    Rieksts
    08.03.2016 14:28
    Reply to  PurvaVelns

    Pats Tu neko nesaproti. Atgremo teoriju bez reālas pieredzes. :D
    1. Es nerunāju par to, ka Sony vajag laiku, lai pielāgotu jaunu versiju saviem telefoniem. Es runāju par to, ka no update palaišanas brīža, tas nāk nedēļām, nevis dienas laikā.
    2. Kad man bija Nexus 5 un Lolipop update jau bija palaists. Es gaidīju 2-3 nedēļās kamēr tas atnāca uz Latviju pie mana telefona.
    3. Šeit runājam par update atnākšanas ātrumu nevis to vai tas bremzē telefonu. Diez vai tas, ka viens un tas pats update nāk 3 nedēļas ietekmēs tā ātrdarbību.

    PurvaVelns
    08.03.2016 14:32
    Reply to  Rieksts

    izlasi vēlreiz. Gūgle neražo telefonus. Nav jēgas salīdzināt ar aifonu.

    09.03.2016 09:24

    Neliela atskaite! Šorīt atnāca Marshmallow priekš Z3+, 1.4 GB un kādas 40 min kamēr uzstādās. Atnāca kopā ar Dropbox un Lifelog, bet tos var novākt.

    Pazudis STAMINA režīms, acīm redzot Doze skaitās gana labi. Žēl, varēja atstāt vismaz STAMINA Clock.

    Par akumulatoru pagaidām neko nevar paredzēt, bet šķiet ka Z3+ karst vairāk ikdienas darbā. Tomēr liekas ka oper.sistēma strādā gludāk.

    Vizuāli izmaiņas ir minimālas.

    Vilnis G.
    09.03.2016 11:03

    Uzliku vakar uz Xperia Z3+. Viss strādā.

    09.03.2016 12:17
    Reply to  Vilnis G.

    Tā dēvējamās Mazās lietotnes ir paslēpušās aiz ekrāna pogām, tām nevar tikt klāt.

    Nācās novirināt visas uzstādītās app, lai redzētu kādas pieejas tām trūkst. WhatsApp netika pie bildēm, Google Kalendārs netika pie kalendāra, kalendāra vidžets vispār bija sajucis prātā. Kaut kas vēl laikam bija…

    SD karti nevar apvienot ar telefona iekšējo atmiņu. Tas pats, kas LG G5 un Galaxy S7 sērijai. No 32 GB brīvi pēc Marshmallow apdeita paliek kādi 18…19…20 GB. Iespējams, vairāk, slinkums pilnībā resetot telefonu lai šo noskaidrotu.

    Reklāma