Web Analytics
More
    Reklāma

    Šogad 3D Touch gaidāms HTC Nexus, Xiaomi, Oppo, Vivo un Meizu modeļos

    Jaunākie raksti

    3D Touch iespējas šobrīd pieejama Apple iPhone 6s un 6s Plus modeļos, bet Android viedtālruņi tā arī nav spējuši piedāvāt (vismaz ne Eiropai) 3D Touch ekrānus. Tiesa, tika solīts, ka pie Force Touch ekrāna tiks Huawei Mate S, tomēr izrādījās, ka Force Touch būs vien dārgākajam Huawei Mate S modelim, bet par tā pieejamību Eiropā neko nespēju atrast.

    Baumas norāda, ka Google grasās pievienot Android operētājsistēmai Force Touch/ 3D Touch iespējas, lai tās nenāktos nodrošināt katram ražotājam pašam. Protams, šis papildinājums būtu sagaidāms tikai kopā ar nākamo Android N operētājsistēmas versiju rudenī. Visticamāk, Google par Force Touch/ 3D Touch iespējas iekļaušanu Android palielīsies Google I/O 2016 konferences laikā, kas norisināsies no 18. līdz 20. maijam.

    Reklāma

    Baumotāji pasteigušies norādīt, ka šogad Nexus viedtālrunis gaidāms no HTC un tas saņems Force Touch/ 3D Touch iespējas. Līdz šī gada beigām pie Force Touch/ 3D Touch iespējām tikšot arī vismaz pa vienam Xiaomi, Meizu, Oppo un Vivo viedtālruņa modelim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    04.03.2016 10:56

    Un bildē ir ZTE, kurš tā arī neuzpeld rakstā.

    Žans
    04.03.2016 11:18
    Reply to  Maris Laudams

    Tas te tā normāli skaitās, te mēdz rakstīt par iPhone ar 4 collu ekrānu, bet bildi likt ar iPhone 4, kuram ir 3,5 collu ekrāns.

    Reklāma