Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Latvijā paplašina K-sēriju ar jaudīgo K10 4G viedtālruni, kas īpaši radīts gados jauniem lietotājiem

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) februāra sākumā Latvijas tirgū laida K-sērijas ierīces, patērētājiem piedāvājot K4 4G viedtālruni. No šodienas klāstam pievienojies viedtālrunis K10 4G (modelis K420N), kas ir K-sērijas visjaudīgākā ierīce. K10 4G mērķauditorija ir gados jaunāki patērētāji, kuri vēlas premium izskatu un modernu funkcionalitāti, taču bez premium cenas (199 eiro).

    K10 4G ir lieliska izvēle patērētājiem, kas regulāri aplūko saturu savos viedtālruņos un aktīvi dalās ar to sociālajos medijos. Pateicoties 5,3 collu lielajām HD In-cell, skārienjūtīgais ekrāns apvienojumā ar premium līmeņa kameru līdz 13MP aizmugurē un 5MP priekšā nodrošina gan kvalitatīvu attēlu koplietošanu, gan arī uzņemšanu. Tikmēr ietilpīgais 2300mAh akumulators nodrošina nebeidzamas izklaides iespējas visas dienas garumā.

    Reklāma

    K10 4G ir mūsdienīgs, elegants un funkcionāls viedtālrunis. LG jaunais 2,5D Arc Glass dizains nodrošina plūstošu un izsmalcinātu izskatu bez taustiņu radītiem traucēkļiem, bet aizmugurējā paneļa ribainā struktūra nodrošina optimālu satvērienu, tādējādi padarot K10 4G izskatu krietni dārgāku un ekskluzīvāku, nekā varētu spriest pēc tā cenas.

    LG jaunajā K10 4G arī piedāvā vairākas premium UX funkcijas, kas iepriekš bijušas pieejamas tikai flagmaņu ierīcēs. LG populārās Gesture Shot un Gesture Interval Shot funkcijas padara pašportretu uzņemšanu vienkāršu un ērtu. Gesture Shot nodrošina iespēju lietotājiem uzņemt fotogrāfijas, vienkārši kameras lēcai priekšā paceļot atvērtu plaukstu un pēc tam to saspiežot dūrē. Saspiežot plaukstu divreiz, automātiski tiek ieslēgta Gesture Interval Shot funkcija, kas uzņems četrus secīgus fotoattēlus. K10 4G priekšpusē ir arī aprīkots ar Flash for Selfie, kas palīdz lietotājiem uzņemt lieliskas fotogrāfijas pat ļoti vājā apgaismojumā. Kristāldzidriem attēliem K10 4G arī piedāvā Tap and Shot funkciju, kas būtiski samazina kameras fokusa laiku, – vienkārša pieskaršanās pie ekrāna nodrošinās gan attēla uzņemšanu, gan ideālu fokusu.

    „Cenas ziņā pieejami un masveida tirgum paredzēti tālruņi ar modernām funkcijām kļūst aizvien svarīgāki,” norāda LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un vadītājs Juno Čo. „Mūsu jaunākā K-Sērija ir radīta, lai mūsu klienti izbaudītu LG premium dizaina filozofiju un optimizētu mobilo pieredzi atšķirīgās viedtālruņu kategorijās.”

    LG K10 4G galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: 1.2GHz Quad-Core procesors
    • Displejs: 5.3-collu HD In-cell Touch
    • Operētājsistēma: Android 5.1 Lollipop
    • Atmiņa: 1,5GB; ROM: 16GB
    • Kamera:  aizmugurējā – 13MP / priekšējā 5MP
    • Akumulators: 2,300mAh
    • Izmēri (G x P x B): 146 x 74.8 x 8.8mm
    • Network: 4G LTE
    • Krāsas: Balts/ Indigo
    • Citas funkcijas: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Tap and Shot / Gesture Interval Shot

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    02.03.2016 18:01

    Gribētos redzēt, kā 2300mAh akumulators nodrošinātu “nebeidzamas izklaides iespējas” visas dienas garumā. Liekas, ka lasītu LG reklāmu nevis obejktīvu viedokli.

    02.03.2016 18:06
    Reply to  Lauris

    Tā ir preses relīze, kas informē par jauno produktu. Preses relīzes parasti jāuztver ar zināmu devu skepses. Ja interesē objektīvs viedoklis, tad būs mazliet jāuzgaida līdz iztestēsim un sagatavosim šīs ierīces apskatu. Esam pieteikušies uz šī produkta testu.

    KasparsB
    03.03.2016 10:08

    Tas jau nekas, ka mobilais LMT piedāvājumā nedēļas vismaz 3īs :D un 5.3″ šķiet mazliet par lielu, lai gan šo telefonu apsveru kā nākamo pēc LG Spirit.. Vēl tiesa neesmu 100% pārliecināts.

    Andis
    15.05.2016 12:46

    Šis variants gan nav visjaudīgākais, kas te tiek minēts, jo aprakstā figurē 1,5Gb RAM. Ir arī 2Gb RAM versija.

    Reklāma