Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps video parāda nākamo Android versiju

    Jaunākie raksti

    Google ir parādījusi Google Maps Twitter kontā video, kas Android entuziastiem licis saraukt pieres. Google izvietotais video parāda Nexus 6P viedtālruni ar Android operētājsistēmu, kas nav saņēmusi atsevišķi izdalītu lietotņu sadaļu (app drawer). Identiska operētājsistēmas ideja ir jau šobrīd redzama Apple iOS un dažos Android operētājsistēmu pielāgojumos, piemēram, Huawei Emotion UI.

    Jau pirms pāris mēnešiem baumas norādīja, ka nākamajā Android N operētājsistēmā mēs neredzēsim atsevišķu lietotņu sadaļu, kas izsauca forumos dalītas jūtas. Android operētājsistēmā kopš pirmās dienas lietotnes tiek atdalītas no sākuma ekrāniem, un pieradumam ir milzīgs spēks.

    Reklāma

    Tiek uzskatīts, ka atsevišķi izdalītas lietotnes ievieš kārtību Android operētājsistēmā. Tomēr pastāv arī pretējs uzskats, ka atsevišķi izdalītas lietotnes liek bieži izmantot liekus skārienus un meklēšanos pa app drawer, kas ne visiem ir ērti un pieņemami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    29.02.2016 09:40

    Pareizs lēmums. Arī Android’am ir jāpiedzīvo evolūcija. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc lietoju WP – viena ikona nemētājas 10 dažādās vietās, saskarne ir vienkārša un intuitīva.

    PurvaVelns
    29.02.2016 09:42

    Tev patiktu Huawejs

    Raivis Rasnačs
    29.02.2016 11:09
    Reply to  PurvaVelns

    Esmu bakstījis Huawei UI. Neslikts.

    PurvaVelns
    29.02.2016 09:41

    Emotion UI toties ir ideāla fīča – novākt VISU. Nekādu debīlu folderu ar neatinstalējamām aplikācijām. Un ir daudz aplikāciju, ko izmanto, bet kuras nekad pa tiešo netaisa vaļā, to visu var novākt – var dabūt vienu homescreen ar 16 svarīgākajām.

    Toms Kusiņš
    29.02.2016 10:45

    Skumji, labi, ka android iespējams pielāgot kā patīk, ja vēl lielie ražotāji neatņemtu garantiju par rūtošanu būtu pavisam forši…

    29.02.2016 17:59
    Reply to  Toms Kusiņš

    Vispār jau Play veikalā ir pāris lietojamas app drawer lietotnes. Būs pieprasījums, būs arī piedāvājums.

    Skats
    29.02.2016 12:03

    Daudziem ķīniešiem tā ir bijis arī līdz šim un man personīgi arī tā šķiet ērtāk.
    Kāpēc vajag lieku krātuvi, ja to visu var prioritātes kārtībā izvietot uz sākuma ekrāniem?

    Reklāma