Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņo daudzfunkcionālu GPS viedpulksteni un atjautīgu fitnesa aproci

    Jaunākie raksti

    Lai palīdzētu būt aktīviem un veselīgi dzīvot ikdienā, tehnoloģiju zīmols “Garmin” izziņojis jaunāko GPS sporta viedpulksteni “vivoactive HR”, kas pulsu lasa no plaukstas locītavas, un gudru fitnesa aproci “vivofit 3”, kas automātiski atpazīst lietotāja veiktās aktivitātes 24 stundas diennaktī bez papildu uzlādes gada garumā.

    Personalizējams viedpulkstenis: no biroja līdz snovborda treniņam

    Jaunākais “Garmin” GPS sporta viedpulkstenis “vivoactive HR” ar iebūvētu optisko pulsa mērītāju ir labs sabiedrotais skriešanai, braukšanai ar velosipēdu, peldēšanai, golfam, slēpošanai, snovbordam un citām aktivitātēm. Laikā ārpus aktīvas sportošanas viedpulkstenis ar iebūvēto aktivitāšu uzskaitītāju fiksēs visus veiktos soļus un sirdsdarbību visas dienas garumā, vienlaikus aprēķinot arī tam patērētās kilokalorijas. Augstas izšķirtspējas skārienjutīgais ekrāns, kas viegli saskatāms arī spožā saules gaismā, uzrādīs paziņojumus par ienākošiem zvaniem, īsziņām, e-pastiem, sociālo tīklu aktivitātēm. Pulkstenis ir personalizējams ar vairāk nekā 1300 dažādu mobilo lietotņu, dizainiem, datu laukiem un vidžetiem no “Connect IQ”veikala. Baterijas darbības laiks ikdienas aktivitāšu režīmā ir līdz pat 8 dienām, bet izmantojot GPS – līdz 13 stundām.

    Reklāma

    “Salīdzinājumā ar saviem priekštečiem jaunais viedpulkstenis aizrauj ar neticamu daudzveidību un multifunkcionalitāti tā saturā, ietverot sevī arī optisko pulsa mērītāju un barometrisko altimetru jeb augstuma mērītāju pakāpienu uzskaitei, ļaujot analizēt aizvien vairāk datu gan treniņu laikā, gan ikdienā. Ierīce ir noderīga sākot ar kāpņu pieveikšanu birojā līdz pat skrējienam vai braucienam ar velosipēdu pēc darba laika,” norāda “Garmin” produktu eksperts Dmitrijs Ļisicins.

    Viedpulkstenis “vivoactive HR” ar standarta un ar palielinātu aproci melnā krāsā būs pieejams no marta „Garmin” salonveikalā TC „Domina”, kā arī sporta un elektronikas veikalos visā Latvijā. Paredzamā cena ir 269 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    22.02.2016 11:57

    neglīti…

    Oskars
    23.02.2016 08:41

    Diez būs saderība ar windovs phone ? Piemēram Jawbone nav . Bez papildus uzlādes gada garumā ..nu tas ir spēcīgs arguments

    Alex
    23.02.2016 14:21
    Reply to  Oskars

    Jau ir

    Aivis
    23.02.2016 15:54

    Būtu feini ja uztaisītu apskati par šo pulksteini,pats lietoju POLAR V800,varbūt ir vērts nomainīt!

    Reklāma