Web Analytics
More
    Reklāma

    RunKeeper lietotni nopērk sporta apavu ražotājs Asics

    Jaunākie raksti

    Populāro fitnesa viedierīču lietotni RunKeeper ir iegādājies sporta apavu ražotājs Asics. Protams, varam sagaidīt, ka RunKeeper iespējas tuvākajā laikā tiks papildinātas ar dažādiem Asics ražotiem aksesuāriem – svariem, viedām pudelēm, pedometriem, apavos iebūvētiem sensoriem utt. Darījuma cena netiek atklāta, bet par brīvu RunKeeper noteikti nav atdots.

    Šobrīd ir ļoti izplatīta tendence katram lielam sporta piederumu ražotājam iegādāties kādu gatavu fitnes lietotni. Under Armour par salīdzinoši zemu cenu – nieka 85 miljoniem dolāru – 2015. gada janvāra beigās iegādājies Endomondo. Tā ir viena no populārākajām fitnesa aplikācijām, jo ērti sadarbojas ar Jabra, Garmin, Fitbit, Withings un citiem sporta pulksteņiem, un aprocēm. Under Armour paspējis iegādāties arī MyFitnessPal. Šoreiz samaksāti 475 miljoni ASV dolāru. MyFitnessPal ir vairāk diētas un kaloriju uzskaites serviss, bet tas ietver arī nedaudz nodalītu fitnesa aplikāciju kopumu.

    Reklāma

    2015. gada augustā fitnesa lietotni Runtastic ir iegādājies sporta apavu, apģērbu un citu preču ražotājs Adidas Group. Runtastic tika pārdots par 220 miljoniem eiro, kas nemaz nav tik daudz par šāda tipa populāru lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    13.02.2016 14:07

    Nosaukumā – “RunKeeper lietotni nopērk sprota apavu ražotājs Asics” – varbūt domāts ir “sporta”?

    rinzon
    13.02.2016 14:20

    :DD domāts droši vien šprotu apavi

    13.02.2016 23:49

    Pie Runtastic ir arī ļoti interesantas Android lietotnes https://www.runtastic.com/en/apps/android, vismaz man vasarai tuvojoties tās būs ļoti noderīgas.

    https://www.runtastic.com/en/apps/roadbike
    https://www.runtastic.com/en/apps/mountainbike

    rinzon
    14.02.2016 12:12

    Paskatījos to Runtastic, itkā interesanti. Tikai personīgi nav skaidrs, kādēļ šādu app ir tik daudz, jo dara jau visas +/- to pašu – ātrums, distance, laiks, kartē maršruts, statistika, soc tīklos dalīšanās. Pats lietoju Endomondo, bet tikai tāpēc ka ar to sāku, kā populārāko, tagad jau šādi tādi dati tur sakrāti

    Reklāma