Web Analytics
More
    Reklāma

    Simtiem Windows 3.1 programmu pievienojas publiskam tīmekļa arhīvam

    Jaunākie raksti

    Microsoft Windows Version 1.0 tika izlaista 1985. gadā, tomēr to nevarēja dēvēt par operētājsistēmu. Windows Version 1.0 drīzāk tiek saukta par vairāku uzdevumu navigācijas programmatūru. Windows Version 2.0 un 2.1 nāca pāris gadus vēlāk un arī tās bija uzskatāmas par vizuālu DOS programmu palaišanai paredzētu saskarni. Pēcāk Microsoft un Apple uzsāka tiesvedību par vizuālu operētājsistēmu saskarni, kurā var izmantot peli un klaviatūru. Izlīgums tika panākts tikai 1997. gadā un daudzi uzskata, ka tieši šis izlīgums izglāba Apple no bankrota, pēcāk atļaujot Apple kļūt par veiksmīgāko tehnoloģiju tirgus spēlētāju.

    Windows 3.0 un 3.1 ir pirmās operētājsistēmas versijas, kas ir šī nosaukuma cienīgas. Windows 3.1 tika radītas vairākas programmas un spēles, kas tiek uzskatītas par klasiku. Tieši tāpēc Internet Archive uzsāka DOS Collection veidošanu vēl 2015. gadā.

    Reklāma

    Šobrīd Internet Archive piedāvā vairāk nekā 1000 programmas no Windows 3.1 laikmeta, to skaitā ir arī spēles. Noteikti katrs spēs Internet Archive piedāvātajā klāstā atrast kādu interesantu Windows 3.1 spēli, kas šobrīd ir darbināma tīmekļa pārlūkā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.02.2016 12:11

    Arhīvā nav Slay. Jāspēlē andrītī un par maksu – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.windowsgames.slay

    digitalk
    12.02.2016 14:55

    he-he

    [izvelk bildi no personīgā arhīva]

    Reklāma