Web Analytics
More
    Reklāma

    TechHub un Google for Entrepreneurs paziņo par globālo partnerību, ietverot Latviju

    Jaunākie raksti

    Šodien Google un TechHub paziņo par globālo partnerību, paverot plašākas iespējas 700 ar TechHub saistītiem startup uzņēmumiem visā pasaulē.

    Globālā tehnoloģiju uzņēmēju kopiena TechHub jau sadarbojas ar Google Londonā, Madridē un Varšavā. Google atbalsta TechHub darbu, lai palīdzētu simtiem tehnoloģiju uzņēmumiem attīstīt savu biznesu.

    Reklāma

    Tagad TechHub biedri Rīgā, Bukarestē un Bangalorā pirmo reizi iegūs piekļuvi programmām un atbalstam no Google, kas ietver Google mentorus, Google for Entrepreneurs starptautiskās demo dienas, GFE Exchange un Google Cloud Platform kredītus, atbilstot noteiktiem kritērijiem.

    Davids Grunvalds, Google for Entrepreneurs EMEA partnerību vadītājs: “Mēs esam priecīgi paplašināt mūsu darbu ar TechHub, kas sniedzas tālāk kā GFE Campus tīkls, kura ietvaros mēs esam jau veiksmīgi sadarbojušies vairāku gadu gaitā. TechHub vērtības, kas vērstas uz kopienu, un viņu fokuss uz atbalstu startup uzņēmumiem ar izglītības un programmu palīdzību pilnībā sakrīt ar Google for Entrepreneurs mērķiem.”

    TechHub kopiena ir globāla: biedri nāk no 60+ valstīm, un katram no tiem ir kontaktiespējas ar Google darbiniekiem sešās starptautiskajās pilsētās. TechHub biedra dalība sniedz katram uzņēmējam piekļuvi jebkuram no citiem TechHub visā pasaulē un visām tur pieejamajām programmām un iespējām. Tas iekļauj iniciatīvas kā Startup Funeral un ikmēneša TechHubTuesday demo nakti. Aptuveni viena trešdaļa biedru komandas ir pilnu laiku bāzētas kādā no TechHub telpām, un lielākais vairums biedru izmanto TechHub programmu sniegtās priekšrocības, kuru mērķis ir palīdzēt startup uzņēmumiem stāties pretī izaicinājumiem, kas rodas, veidojot un attīstot globālu tehnoloģiju kompāniju.

    Elizabete Varleja, TechHub globālā dibinātāja un vadītāja: “TechHub nepārtraukti strādā, lai uzlabotu atbalstu uzņēmējiem katrā startup uzņēmuma attīstības cikla stadijā- sākot no idejas līdz iziešanai jeb “exit”. Mūsu programma palīdz uzņēmējiem tikt galā ar izaicinājumiem dažādos sava uzņēmuma un produkta attīstības posmos, neskatoties uz to, vai tas ir pirmais vai piektais mēģinājums izveidot uzņēmumu. TechHub un Google for Entrepreneurs ir tāda pati pieeja, izmantot kontaktus un datus, lai patiesi izprastu startup uzņēmumus.”

    TechHub biedrs no Madrides Migels Elizondo, uzņēmuma Festrip līdzdibinātājs un vadītājs, sacīja: “No pašiem Festrip pirmsākumiem bijām pārliecināti, ka vienīgais veids, kā gūt panākumus, ir būt globāliem. Tiklīdz mēs uzzinājām par TechHub Madridē, mēs vēlējāmies būt viens no pirmajiem Spānijas uzņēmumiem, kas pievienotos šai kopienai … un mums tas izdevās! Dalība pārniedza visas mūsu cerības. TechHub ir sniedzis mums lielisku un iedvesmojošu fizisko telpu, kurā ir liels skaits potenciālo partneru un konsultantu, kā arī ir atvēris savu tīklu, lai palīdzētu sasniegt mūsu mērķus. Pateicoties tam, mums ir izdevies noslēgt darījumus Madridē un Londonā, kam tuvākajos mēnešos pievienosies jauni. ”

    TechHub un Google for Entrepreneurs rīko partnerības svinības sekojošās TechHub atrašanās vietās. Sīkāka informācija www.TechHub.com:

    • TechHub London – 4. februāris
    • TechHub Riga – 10. februāris
    • TechHub Warsaw – 16. februāris
    • TechHub Bucharest – 17. februāris
    • TechHub Madrid – 18. februāris
    • TechHub Bangalore – 22. februāris
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma