Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviešu jaunuzņēmums Sonarworks saņem prestižāko audio industrijas apbalvojumu

    Jaunākie raksti

    Latviešu jaunuzņēmuma “Sonarworks” austiņu kalibrācijas programmatūra “Reference 3” saņēmusi audio industrijas ietekmīgākā žurnāla “Sound On Sound” 2015. gada labākā produkta godalgu.

    Balva saņemta Anaheimā, ASV profesionālā audio izstādes “The NAMM 2016 Show” laikā, kur tieši pirms gada “Sonarworks” prezentēja savu inovatīvo austiņu kalibrācijas programmatūru. Gada laikā teju visi profesionālā audio laikraksti par “Reference 3” publicējuši apskatus, kur tas saņēmis atzinīgas atsauksmes.

    Reklāma

    “Vēlos pateikties mūsu komandai par to, ka kopā esam no trakas idejas izveidojuši starptautiski atzītu un dzīvotspējīgu produktu, kā arī klientiem, kuri noticēja mums un tagad strādā ar pasaulē precīzāko skaņu, ko var dzirdēt no austiņām,” bilda “Sonarworks” līdzdibinātājs un valdes loceklis Helmuts Bems.

    Žurnāls “Sound On Sound” ik gadu piešķir balvas dažādās produktu kategorijās, ko nosaka lasītāju balsojums. “Sonarworks” piešķirtā godalga zīmīga ar to, ka tās saņēmēju izvēlas nevis pēc lasītāju simpātijām, bet gan pēc žurnāla redaktoru komitejas vērtējuma. Iepriekšējos gados šo balvu saņemušas tādas kompānijas kā “Sony”, “Roland” un “Slate Digital”. Britu skaņas inženieru laikraksts “Reference 3” programmatūru apskatījis 2015. gada maija izdevumā, kur tā nosaukta par “revolucionāru” un parādīta uz žurnāla vāka.

    “Reference 3” austiņu kalibrācijas programmatūru “Sonarworks” izstrādāja 2014. gadā un izlaida 2015. gada janvārī izstādē “The NAMM 2015 Show”. Programmatūras pamatā ir inovatīva austiņu mērīšanas metode, kas ļauj noteikt to trūkumus un pēcāk digitāli izlabot. 2016. gada sākumā autiņu kalibrāciju lieto jau vairāki tūkstoši studiju visā pasaulē, tai skaitā inženieri, kas darbojas kopā ar tādiem māksliniekiem kā Teilori Swiftu, Bejonsi, Lēdiju Gagu, ansambli “Maroon 5” un citiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma