Web Analytics
More
    Reklāma

    Roboti pirmās aizstāj banku darba vietas

    Jaunākie raksti

    Tās vairs nav bābu klačas – roboti tik tiešām sāk pārņemt cilvēku pienākumus. Pirmie “cietušie” ir banku darbinieki, kas bija atbildīgi par ieguldījumiem un vērtspapīru tirdzniecību. Daudzi pārtikuši investori jau šobrīd daļēji izmantojot mākslīgā intelekta pakalpojumus, lai veiktu ieguldījumus.

    Tradicionāli brokeri ASV jau sākuši meklēt iespējas izmantot mākslīgo intelektu savā labā, lai uzlabotu piedāvātos pakalpojumus, tomēr roboti var tuvāko pāris gadu laikā ASV vien aizstāt aptuveni 46 000 banku darbiniekus. Mākslīgā intelekta ieguldījumu pakalpojumi ir vismaz divas reizes lētāki un ieteikumu kļūst arvien precīzāki.

    Reklāma

    Tieši ieguldījumu sektorā strādājošās bankas tuvākajā laikā mēģinās apvienot cilvēka apkalpošanas prasmes ar mākslīgā intelekta iespējām aptver plašās investīciju iespējas. Pie mākslīgā intelekta strādājot vai drīzumā uzsāks strādāt ASV banku giganti Morgan Stanley, Wells Fargo un citi. Klienti jau šobrīd pieprasot perfektu cilvēka apkalpošanu apvienot ar mākslīgā intelekta iespējām piedāvāt plašāku redzējumu uz vērtspapīru tirgus procesiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma