Web Analytics
More
    Reklāma

    Pat Morgan pievienojas elektro automašīnu ražotājiem

    Jaunākie raksti

    Britu automašīnu ražotājs Morgan Motor Company savos spēkratos izmato pirmskara dizainu un koka šasiju, tomēr arī šim ražotājam nākas piekāpties pieprasījumam – Morgan trīs gadu laikā uzsāks piedāvāt elektrodzinēju automašīnas un arī tā saucamos plug-in hibrīdus.

    Elektrodzinēju un hibrīdu tehnoloģiju ieviešana izmaksās aptuveni 6 miljonus mārciņu un Morgan jau 2019. gadā piedāvās visiem automašīnu modeļiem modernās dzinēju tehnoloģijas. Morgan elektro un hibrīda dzinēji taps sadarbībā ar Delta Motorsport un Potenza.

    Faktiski Morgan nav īsti lielas izvēles, jo pasaules metropolēs ir ieviesta iebraukšanas maksa iekšdedzes dzinēju izmantotājiem. Tieši šī iemesla dēļ daudzi autoražotāji piedāvā hibrīddzinējus. Hibrīdi tiek izvietoti pat lielos, smagos un degvielu rijošos bezceļu monstros, kas ar akumulatoru enerģiju spēj nobraukt vien dažus kilometrus, tomēr tas ir pietiekami, lai lielpilsētās nenāktos maksāt iebraukšanas maksu. Tā dēvētā sastrēgumu nodeva Londonā ir 11.50 mārciņas (aptuveni 15 eiro) par vienu darba dienu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma