Web Analytics
More
    Reklāma

    Magic Leap piesaista 793 miljonus dolāru, sola drīzumā piedāvāt testa ierīces

    Jaunākie raksti

    Magic Leap ir papildinātās realitātes ierīču un programmatūras veidotāji, bet no uzņēmuma esam sagaidījuši vien pāris video klipiņus YouTube servisā. Pat daļēji strādājošus konceptus neviens īsti nav redzējis. Jaunākā informācija liecina, ka Magic Leap ir spējis piesaistīt 793.5 miljonu dolāru investīcijas no Alibaba un vairākiem citiem tīmekļa un tehnoloģiju gigantiem.

    Vēl 2014. gadā Magic Leap no Google saņēma 542 miljonus dolāru, kas bija paredzēti papildinātās realitātes produktu izstrādes veicināšanai. Magic Leap visai mīklaini apraksta sava papildinātās realitātes produkta iespējas. Tiek pieļauts, ka Magic Leap būs visai līdzīgs Microsoft Holo Lens.

    Reklāma

    Magic Leap ir iepriekš mētājies ar visādiem skaļiem saukļiem – “pasaule ir Magic Leap darbvirsma”, “Magic Leap uzlabos cilvēka uztveri” utt. Visticamāk, ka Magic Leap ir spējis investoriem parādīt strādājošu produktu, kā tam būtu jābūt pēc tik ilgu gadu darba un milzīgu finanšu līdzekļu piesaistes. Zemāk redzams pēdējais Magic Leap pašreklāmas video.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    03.02.2016 18:14

    >Zemāk redzams pēdējais Magic Leap pašreklāmas video.

    tad jau kaput maģijai, ja pēdējais video

    PurvaVelns
    04.02.2016 09:28

    800 ļimoni… te i striptīzam pietiek, lai neviens nepamanītu :D

    Reklāma