Web Analytics
More
    Reklāma

    Google veido Chrome pārlūkam Material Design vizuālās pārvērtības

    Jaunākie raksti

    Android operētājsistēmas pēdējās divas versijas izmanto tā dēvētās Material Design vizuālā izskata iezīmes. Material Design atvieglo satura apskati un, protams, padara visu operētājsistēmu un lietotnes līdzvērtīgi simpātiskas. Pat Apple iOS operētājsistēma ir šo to mācījusies no Material Design.

    Jaunākā informācija liecina, ka Material Design atnāks arī uz galddatoru Chrome tīmekļa pārlūku. Sagaidāms, ka Material Design tiks ieviests līdz ar Chrome tīmekļa pārlūka 50. gala versijas iznākšanu. Šobrīd lietotājiem tiek piedāvāta 48. stabilā Chrome tīmekļa pārlūka versija un 50. tā saucamā izstrādātāju versija.

    Reklāma

    Satraukumam nav pamata, jo Chrome tīmekļa pārlūka izmaiņas nebūs milzīgas, tās tiek plānotas kā nelieli vizuāli uzlabojumi, kas ļaus ērtāk lietot Chrome. Augšējā rīkjosla un ciļņu izvēle aizņems mazāku vietu, atļaujot lielāku laukumu saglabāt lapu apskatei. Chrome tīmekļa pārlūks saņems jaunu ritināšanas sānu joslu, kas pēdējās pārlūka versijās nebūtu dēvējama par ērtu. Visticamāk, gaidāmas arī pārvērtības iestatījumu sadaļā.

    chrome-incognito chrome-settings

    Avotsbgr.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma