Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry atzīst – Android ir nākotne

    Jaunākie raksti

    BlackBerry PRIV viedtālrunis ir pagaidām pirmais un vienīgais ražotāja Android modelis, tomēr tas ir spējis nokaut BlackBerry 10 operētājsistēmu aplam īsā laikā. Vēl pirms pāris mēnešiem BlackBerry svārstījās un skaidri neaprakstīja ne BlackBerry 10 operētājsistēmas nākotni, nedz arī BlackBerry plānus attiecībā uz turpmākiem Android modeļiem.

    BlackBerry vecākais produktu direktors Demians Teijs (Damian Tay) intervijā atklājis, ka BlackBerry nākotne ir Android. Protams, viņš nav skaidri pateicis, ka BlackBerry 10 operētājsistēma ir mirusi, jo uzņēmums vēl arvien ražo un pārdod BlackBerry operētājsistēmas ierīces, bet tiek pieļauts, ka BlackBerry 10 operētājsistēma turpmāk iegūs vien pāris kļūdu labojumus. Aptuveni divu līdz trīs gadu laikā BlackBerry varētu atteikties no turpmākas BB10 operētājsistēmas uzturēšanas.

    Reklāma

    Intervijā norādīts, ka BlackBerry pāreja uz Android ir tikai loģiska, jo Android piedāvā plašu lietotņu klāstu, kā arī BlackBerry jau gadiem piedāvā savas drošās lietotnes Android operētājsistēmas viedierīcēm.

    Pat iesīkstējuši BlackBerry fani atzinuši PRIV viedtālruni par uzņēmuma labāko veikumu pēdējo gadu laikā. BlackBerry PRIV apvieno izcilu fizisku klaviatūru, lielisku uzbūvi un pasaulē izplatītāko mobilo operētājsistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ESSD
    01.02.2016 20:51

    kāda nākotne, ja gandrīz 10 gadu laikā nevar uztaisīt telefonu, kas NELAGO??

    02.02.2016 02:01
    Reply to  ESSD

    Kad Android saskarni pārrakstīs C tad nelagos :) Bet jā, ir tāda lieta…dažreiz nokaitina pa īstam. Taču lielākai daļai lietotāju tas šķiet “good enough” rāmjos.

    Kaspars
    02.02.2016 09:23

    Labs android telefons sen vairs nelago, dzīvojat vēl vecos stereotipos. Man ir Xiaomi redmi note 2 (tas ir budžetnieks, android gan tur ir pārstrādāts līdz nepazīšanai un saucās MUI) un viss lido (liotoju trešo mēnesi), piebāsts ar aplikācijām, bet nav bijis neviens lags!

    Bebu
    02.02.2016 16:48

    Neparaksta jau, tur tā problēma. Kāpēc tērēt laiku un naudu, ja ir miljardiem mudaku, kam tas ir good enough ar padsmit Crap cleaneriem 24/7

    PurvaVelns
    02.02.2016 09:55
    Reply to  ESSD

    varbūt tās tev ir smadzenes, kas lago?

    Bebu
    02.02.2016 16:49
    Reply to  PurvaVelns

    Pamatskolā mācies vēl, vai stroikā strādā?

    02.02.2016 17:01
    Reply to  Bebu

    Stop! Šajā vietā bezjēdzīgiem asumiem pienāk gals. Vai nu runājam par lietu, vai paklusējam!

    rfrr
    02.02.2016 21:24

    pisies nahuj, rižik. Vari atkal nobloķēt :D Oliņas par mazu pat interneta ķīviņiem tev.

    Nettwerk
    02.02.2016 04:18

    Es to jau teicu daudzus gadus atpakalj un visi smejas par mani, ka es neko nesaprotu. Nu kad ir pagajis ilgs laiks tad daljai ir pielecis. Bet ko tur vairs gandriiz liela dalja jau ir parrakstiits, izlabots (tirs Android), bet joprojam uz JAVA pastaav daudzas lietas Android videe. Bet jaa gaidu to dienu kad Android tiks no nulles uzrakstiits, nevis kjap, ljap pielabots utml, jo pamainot dazhas rindinjas kodaa situaacija neuzlabojas.

    Slātans
    02.02.2016 12:09
    Reply to  Nettwerk

    Tu mums būsi kodēšanas egzpercs? :)

    A-Z
    02.02.2016 07:17

    Pašu BB veidotās aplikācijas BB World(aplikāciju veicis) stāv neatjaunotas kopš 2013.gada, tad par kādu BB 10 nākotni var runāt?
    Palietoju pāris dienas, aplikācijas nekādas īsti nav no man vajadzīgajām, savukārt Android versijas bremzē un karās.
    Pēc kārtējās atjauninājuma uzkāršanās atgriezu telefonu.

    PRIV – kārtējā BB kļūda, uzliek milzu cenu un cer, ka tas viņus izvilks no purva? Viņi savu iespēju viedtālruņu tirgū palaida garām gluži tāpat, kā Nokia.
    Nokia vismaz varēja nedaudz nopelnīt ar parastajiem tālruņiem un, iespējams, šogad atgriezīsies ar Android tālruni/tālruņiem, savukārt Windows phone strauji virzās tai pašā virzienā, kur ir nonācis BB 10 OS.

    Reklāma