Web Analytics
More
    Reklāma

    Oracle varētu saņemt sodu par Google noslēpumu izpaušanu

    Jaunākie raksti

    Google vērsusies ar sūdzību pret Oracle, jo Oracle advokāti izpauduši informāciju par Google darbības rezultātiem, kaut arī uz dokumentiem bijis norādīs, ka to saturs ir konfidenciāls. Pagājušajā nedēļā Oracle advokāti tiesas ietvaros, iespējams, tīšām izpļāpājušies par Android peļņu un citiem Google glabātiem noslēpumiem. Oracle uzsāka tiesvedību pret Google par Java koda neatļautu izmatošanu Android. Oracle vēlas piedzīt vienu miljardu ASV dolāru.

    Google izspēlēs kārti par informācijas pieejas liegšanu Oracle advokātiem, jo viņi esot pārkāpuši konfidenciālas informācijas neizpaušanas nosacījumu trešajām pusēm. Pagaidām no Oracle nekāda atbilde nav saņemta.

    Reklāma

    Tiesvedības laikā Oracle advokāti atklājuši, ka Google 2014. gadā maksāja Apple 1 miljardu dolāru par to vien, lai iPhone Safari meklēšanas serviss būtu Google. Turklāt Apple no Google saņem arī procentus par iPhone meklēšanas rezultātos iekļauto reklāmu demonstrēšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Didzis
    29.01.2016 19:30

    Pie šāda raksta būtu interesanti nezinātājam uzzināt – kas ir Oracle! Es zinu, bet varbūt kādam citam tas neliktu lieku reizi izmantot Gūgles tanti… :)

    Reklāma