Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft piedāvās tastatūras lietotni iOS

    Jaunākie raksti

    Microsoft grasās izveidot Word Flow tastatūras lietotni iOS operētājsistēmai, vēlāk sekošot arī Android lietotne. Word Flow tastatūra jau ir pieejama kā daļa no Windows Phone un Windows 10 Mobile, tomēr iOS operētājsistēmas tastatūras lietotne būs vēl viltīgāka, ļaujot lielāka izmēra iPhone lietotājiem to izmantot ar vienu roku.

    Word Flow tastatūra kā puķe uzziedēs vienā no ekrāna apakšējiem stūriem, kas atvieglos ekrāna tastatūras lietošanu ar vienu roku. Protams, Microsoft Word Flow piedāvās tā saucamo swipe ievades metodi, vārdu atpazīšanu un labošanu.

    Reklāma

    Windows 10 Mobile iekļauto tastatūru ir iespējams nobīdīt uz vienu sānu, tomēr tā nedarbojas tik atjautīgi, kā noformēta iOS plānotā ekrāna tastatūra. Pašā ekrāna stūrī pogas netiks izvietotas, tās būs tikai tajās vietās, kur ir visērtāk piekļūt ar īkšķi. Word Flow tastatūras lietotne nonāks pie iOS lietotājiem tuvāko mēnešu laikā, Android lietotāji to saņems kaut kad šogad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    26.01.2016 11:14

    Kruta! Un man likā, ka vairs neko jaunu nevar izdomāt… šitais tak ir tik ergonomiski lōģiski!

    davfreim
    26.01.2016 12:27

    Interesanti, bet esmu pieradis un diezgan ātri drukāju ar standarta klavieri iekš iOS, bet šis būtu noderīgs iPhone Plus lietotājiem.

    Reklāma