Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple varētu uz laiku apturēt automašīnas izstrādi

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka Apple elektro automašīna varētu arī nekad netapt. Uzņēmuma dizaina direktors Džonijs Īvs (Jony Ive) neesot sajūsmā par Apple Car komandas darbu, tāpēc arī apstājušās jaunās darbavietu veidošanas, kas saistāmas ar Apple Car projektu.

    Vairāki citi Apple vadītāji arī neesot apmierināti ar Apple Car komandas veikumu, nespējot nodrošināt sākotnēji nospraustos plānus un veicamos darbus. Iespējams, ka aizkavēšanās iemesli ir arī ilggadēja Apple darbinieka, iPod un iPhone inženiera, Steve Zadesky aiziešana no Apple. Tiek pieļauts, ka Apple nāksies uz laiku apturēt Apple Car izveidi.

    Reklāma

    Tika baumots, ka Apple plāno izlaist Apple Car līdz 2019. vai 2020. gada. Vairāki auto tirgus pārzinātāji jau uzskatīja, ka Apple nespēs no nulles izveidot automašīnu tik īsā laikā. Visticamāk, Apple ir ķēries klāt ūdeņraža degvielas šūnu tehnoloģijai. Tiek norādīts, ka auto industrijā ūdeņraža degvielas šūnas ir teorētiski pazīstamas, tomēr vēl nevienam nav izdevies atrisināt visas ūdeņraža degvielas šūnu problēmas. Ūdeņraža degviela saistīta ar milzīgām izmaksām, kā arī to vēl ir jānogādā līdz uzpildes stacijai un droši jāiepilda mašīnā.

    Avotsbgr.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    26.01.2016 16:33

    Izrādās ar naudu vien nepietiek, lai visu atrisinātu…

    Reklāma