Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft nevalstiskajām organizācijām un pētniekiem ziedos mākoņpakalpojumus miljarda ASV dolāru vērtībā

    Jaunākie raksti

    Jaundibinātās globālās Microsoft filantropijas programmas (Microsoft Philantrophies) ietvaros nevalstiskajām organizācijām (NVO) un pētniekiem no visas pasaules ir iespēja pieteikties Microsoft mākoņpakalpojumu izmantošanai bez maksas vai ar ievērojamām atlaidēm.

    Programma pilnā apjomā būs pieejama, sākot no 2016. gada pavasara. Microsoft mērķis līdz 2017. gada beigām ir sniegt programmatūras atbalstu 70 000 NVO visā pasaulē. Kopējā ziedojamās programmatūras vērtība ir viens miljards ASV dolāru trīs gadu laikā.

    Reklāma

    Mākoņskaitļošana ir kļuvusi par nozīmīgu resursu dažādu sabiedrības problēmu un izaicinājumu risināšanā, ļaujot veikt plašu datu analīzi, prognozēt iespējamus attīstības scenārijus, nodrošināt informācijas apmaiņu, produktīvu darbu un sadarbību pāri robežām. Tagad šāda iespēja būs pieejama arī nevalstiskajām organizācijām, kas risina sabiedrībai nozīmīgus jautājumus.

    Pieejamās programmas ietver:

    • Microsoft Azure, kas nodrošina pieeju datu centriem dažādu NVO lietojumprogrammu izstrādāšanai un izvietošanai mākonī, izmantojot Microsoft skaitļošanas un datu uzglabāšanas jaudu;
    • Enterprise Mobility Suite, kas ļauj pārvaldīt organizācijas IT ierīces un lietotnes, nodrošinot piekļuvi informācijai no dažādām platformām un ierīcēm atbilstoši industrijas standartiem informācijas drošības un identitātes pārvaldībā;
    • CRM Online  —  sadarbības partneru un klientu attiecību pārvaldībai;
    • Office 365 biroja produktivitātes programmas, papildinot līdz šim pieejamo lietojumprogrammu (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) klāstu ar Power BI datu analītikas rīku.

    Tāpat Microsoft paplašina arī savu Microsoft Azure atbalsta programmu zinātnei (Microsoft Azure for Research program), kas nodrošina iespēju pētniekiem bez maksas izmantot Azure platformas resursus datu uzglabāšanai un skaitļošanai. Līdz šim programmas ietvaros visā pasaulē atbalstīti 600 pētniecības projekti, tostarp jaunu medikamentu izstrādāšanā, vides aizsardzībā un citās jomās.

    Vairāk informācijas par programmu: www.microsoft.com/nonprofits un @msphilanthropic Twitter kontā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    22.01.2016 16:45

    jūs bērniņi nāciet pie silītes klāt….

    atmiņā nāk 90to pasākumi, kad turīgie filantropi vizināja studentus un pētniekus apmaiņas braucienos, kuros starp izklaidēm painteresējās, sak, ar ko tik aizraujošu jūs nodarbojaties.

    Oskars
    23.01.2016 10:18

    Kam ta dāvinās…. velkamistiem , gobāliem sasilšanas bļauriem

    Reklāma