Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV brīdina par elektrisko skrituļdēļu bīstamību

    Jaunākie raksti

    ASV atbildīgie dienesti izziņojuši, ka elektriskie pašbalansējošie skrituļdēļi ir ļoti bīstami. Šāds ziņojums ir tikai loģisks, jo elektriskie pašbalansējošie skrituļdēļi ir bijis milzīgs Ziemassvētku dāvanu dižpārdoklis, bet to drošība ir zema. Pārsvarā elektriskie skrituļdēļi tiek vainoti ugunsgrēku un apdegumu izraisīšanā.

    Nez kāpēc ASV šos skrituļdēļus dēvē par levitējošiem dēļiem jeb hoverboard.

    Reklāma

    Tiek ziņots, ka elektrisko skrituļdēļu akumulatori pēdējo mēnešu laikā izraisījuši vairākus lielus ugunsgrēkus, kuros cietuši cilvēki. Tieši tāpēc ASV tiks ieviesta elektrisko skrituļdēļu akumulatoru drošības preču zīme. Populārākais elektrisko skrituļdēļu ražotājs Swagway jau pasteidzies, uzliekot drošības zīmi uz saviem ražojumiem, kaut gan ASV atbildīgie dienesti to nav Swagway piešķīruši.

    Visticamāk, elektrisko skrituļdēļu akumulatoru tehnoloģijas nav pietiekami drošas, akumulatori tiek pārslogoti, tie pārkarst un aizdegas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    21.01.2016 14:10

    Vērts pieminēt, ka ir avio pārvadātāji, kas sākuši nesen aizliegt ņemt lidmašīnā elektriskos skrituļdēļus.

    http://www.forbes.com/sites/katiesola/2015/12/14/airlines-ban-hoverboards-for-their-tendency-to-spontaneously-ignite/#5a1b401d29306f6b10b29301

    Krotow
    22.01.2016 09:24

    No YouTube redzamā šķiet, ka cietušie vnk apsitušies, dažādos leņķos krītot no šim brīnumiem. Nevienu degošu dēli tur neredz :)

    Reklāma