Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo apstiprina – martā iznāks pirmā viedierīcēm paredzētā spēle

    Jaunākie raksti

    Nintendo spēja ilgi noturēties pret kārdinājumu ielēkt viedierīču spēļu tirgū, bet pat Nintendo vairs nespēj atturēties no milzīgā tirgus iespējām. Iepriekš tika runāts, ka Nintendo pievienosies viedierīču spēļu ražotājiem un nu tas ir izziņots oficiāli.

    Pirmā Nintendo spēle viedierīcēm būs pieejama jau martā, tā sauksies Miitomo un spēle būs līdzīga Tomodachi Life, kas šobrīd pieejama 3DS lietotājiem. Spēles laikā spēlētājs izveidos savu iedomu tēlu Mii, kas pēcāk sazināsies ar citu spēlētāju izveidotajiem tēliem. Mii spēles laikā iegūs dažādas rakstura iezīmes un pat personību.

    Reklāma

    Nintendo plāno pirmā gada laikā ar mobilo operētājsistēmu spēļu palīdzību nopelnīt vismaz 855 miljonus dolāru. Miitomo spēlē varēs tērēt īstu naudu, iegādājoties savam varonim apģērbu un dažādus aksesuārus. Sākotnēji spēle būšot pieejama Japānā, bet pēcāk arī visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    21.01.2016 09:11

    Ja Nintendo grib nopelnīt, lai uztaisa sakarīgus emulatorus priekš viedtālruņiem. No emulatora puses pieeja serverim ar oriģinālajām Nintendo spēlēm kuras var par nelielu naudiņu iegādāties pa vienai vai pakās (tā saucamais ‘in app purchases’)…
    Kāpēc izdomāt jaunu divriteni ka ir jau saveidoti tūkstoši labu spēļu šai platformai… Pikseļi jau tagad modē – tagad jaunie spēļu veidotāji speciāli taisa grafiku 8-bit stilā, a te jau būtu īsta 8-bit grafika un skaņas :)

    Reklāma