Web Analytics
More
    Reklāma

    AS “Digital Mind” iegādājas daļu no Igaunijas lielākas IT kompānijas “Nortal” biznesa un uzsāk darbību Igaunijas tirgū

    Jaunākie raksti

    Latvijas biznesa tehnoloģiju uzņēmums AS “Digital Mind” informē, ka ar Igaunijas vadošo IT kompāniju AS “Nortal” ir noslēdzis līgumu par visu to aktīvu iegādi, kuri saistās ar “OpenText” un “Kofax” programmatūras pārdošanu, uzstādīšanu un apkalpošanu.

    Darījuma rezultātā jaundibinātā uzņēmuma pārstāvniecība Igaunijā  – “Digital Mind Estonia” – ar 15. janvāri ir pārņēmusi un turpmāk apkalpos līgumus ar “Eesti Telekom”, “Omniva”, Igaunijas Centrālo Banku, “Danske Bank” un citiem Igaunijas uzņēmumiem, kā arī valsts pārvaldes iestādēm. Tāpat “Digital Mind” ir kļuvis par vienīgo oficiālo pasaules vadošā uzņēmuma satura vadības (ECM) programmatūras ražotāja “OpenText Corporation” partneri un izplatītāju Latvijā un Igaunijā.

    Reklāma

    Kopā ar AS “Digital Mind” par “Digital Mind Estonia” (Digital Organization OÜ) līdzīpašniekiem ir kļuvuši trīs Igaunijas vadošie “OpenText” programmatūras eksperti, kuri līdz šim strādāja “Nortal” – Keits Kivisīlds (Keit Kivisild), Hando Penu (Hando Penu) un Rauls Reiska (Raul Reiska). Kompānija paredz būtiski palielināt biznesa apjomu Igaunijā, saviem pašreizējiem un nākotnes klientiem piedāvājot globālu tehnoloģisko risinājumu un lokālu zināšanu kombināciju, lai analizētu un optimizētu klientu biznesa procesus, palīdzot sasniegt labākus un precīzi izmērāmus biznesa rezultātus

    Rinalds Sluckis, “Digital Mind” valdes priekšsēdētājs, noslēgto darījumu vērtē kā soli tuvāk kompānijas ilgtermiņa stratēģiskās vīzijas – kļūt par vienu no vadošajiem uzņēmuma satura vadības un biznesa analītikas risinājumu piegādātājiem Baltijas jūras reģiona uzņēmumiem – īstenošanai.  “Iegūstot pieeju apvienotai prasmju un zināšanu bāzei no diviem tirgiem, labumu gūs visu mūsu klienti kā Latvijā, tā Igaunijā. Piesaistot Keitu, Hando un Raulu kā partnerus jaunajā biznesā, mēs esam nodrošinājuši, ka viņu vairāk nekā 30 gadu kopīgā pieredze, ieviešot “OpenText” risinājumus, nonāks mūsu klientu rīcībā. Esmu pārliecināts, ka, izmantojot šo pieredzi kopā ar inovatīvākajiem biznesa tehnoloģiju programmatūras rīkiem, mēs saviem klientiem spēsim nodrošināt priekšrocības pār konkurentiem, kuras jo īpaši svarīgas ir laikā, kad tehnoloģijas radikāli maina praktiski ikvienu industriju pasaulē”, saka Rinalds.

    “Saviem bijušajiem kolēģiem no “OpenText” komandas vēlam visu to labāko un esam pārliecināti, ka pārejas process noritēs gludi, un visi klienti turpinās saņemt visaugstākās kvalitātes servisu,” darījumu komentē Prīts Alamē (Priit Alamäe), „Nortal“ valdes priekšsēdētājs un dibinātājs.

    „Nortal“ ir starptautiska programmatūras izstrādes un biznesa konsultāciju kompānija, kura darbojas 10 valstīs un nodarbina 550 speciālistus visā pasaulē.

    AS „Digital Mind“ ir 2005. gadā dibināta Latvijas biznesa tehnoloģiju kompānija. Šodien „Digital Mind“ ir pieskaitāms  vadošajiem biznesa tehnoloģiju ekspertiem un pārmaiņu vadības konsultantiem reģionā, apkalpojot klientus Baltijā, Krievijā un Ukrainā. „Digital Mind“ ir oficiāls „OpenText“, „IBM“, „Optimal Systems“, „Software AG“ un „Kofax“ programmatūras izplatītājs, kā arī mobilās uzņēmuma satura vadības aplikācijas „SeeCM“ izstrādātājs. Savas darbības laikā „Digital Mind“ ir veiksmīgi ieviesis vairāk nekā 100 uzņēmuma satura vadības, biznesa procesu vadības un automatizācijas, biznesa analītikas un citus risinājumus tādiem klientiem kā: „Siemens Russia“, „Latvijas Dzelzceļš“, „ABLV Bank“, „DND Banka“, „Ergo“, „Binders“, u.c. AS „Digital Mind“ šobrīd nodarbina 23 ekspertus un uzņēmuma apgrozījums 2015. gadā sasniedza 1,8 miljonus eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma