Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdošanā nonāk Bluetooth grūtniecības tests

    Jaunākie raksti

    Nekad nesaki nekad – šī gada CES 2016 demonstrēja vienu no savdabīgākajiem tehnoloģiju produktiem, First Response izstrādāto Bluetooth grūtniecības testu, kas sinhronizējams ar viedtālruni, un lietotni, kas piedāvā īpašu – personalizētu – atbalstu ikvienai no lietotājām.

    Tiesa, tas nenozīmē, ka topošajām māmiņām ir jāčurā uz telefona, lai saņemtu rezultātu. Pēc tam, kad viedtālrunī tiek aktivizēta Start My Pregnancy PRO lietotne un aizpildīti atbilžu lauki tādos jautājumos kā bērniņa ieņemšanas mēģinājumi un menstruālais cikls, tiek izmantota pati Bluetooth ierīce, kas neatšķiras no ierastajiem grūtniecības testiem. Informācija tiek uzņemta un apstrādāta digitāli un pēcāk nosūtīta uz lietotni, tam seko 3 minūšu gaidīšanas periods. Visbeidzot – ņemot vērā rezultātu, lietotne piedāvā papildus rīkus, lietotnes vai informāciju tālākai darbībai.

    Reklāma

    Viena Bluetooth grūtniecības testa cena ir 15-20$ robežās, bet ir jāņem vērā, ka – gluži tāpat kā ierastie testi – arī šī ierīce ir vienreiz lietojama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma