Web Analytics
More
    Reklāma

    Yahoo e-pastu tiesvedībā 4 miljoni tiek juristiem, nulle – klientiem

    Jaunākie raksti

    2013. gadā pret Yahoo tiks uzsāktas sešas tiesvedības par neatļautu e-pastu satura pārskatīšanu, lai piedāvātu saturam atbilstošas reklāmas. Sūdzības tika saņemtas no Yahoo nelietotājiem, jo viņi nebija piekrituši Yahoo vēlmei pārskatīt e-pastu saturu.

    Cīņa pret Yahoo izvērtusies pavisam neparedzama, jo noslēgta vienošanās par tiesvedības pārtraukšanu, turklāt Yahoo apņēmies prasītāju advokātiem samaksāt par viņu pakalpojumiem līdz 4 miljoniem dolāru. Tiesa vēl lems par prasītāju advokātiem izmaksājamo naudas daudzumu, bet skaidrs ir tas, ka paši prasītāji nesaņems neko.

    Reklāma

    Yahoo nāksies pārskatīt savu esošo e-pastu pārlūkošanu un atbilstošu reklāmu piedāvāšanu. Yahoo negrasās pārtraukt e-pastu “lasīšanu”, bet tehniski tiks novilcināta e-pasta pārskatīšana, lai no sākuma saņēmējs var piekļūt e-pastam. Iepriekš Yahoo novilcināja e-pasta piegādi, jo tas tika pārskatīts reklāmu piegādes serveros, tikai pēc tam e-pasts nonāca pie saņēmēja. Yahoo pilnībā noliedz iespēju, kas tiek pārkāpta privātuma politika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    vārds
    14.01.2016 12:20

    Nevar būt, ka prasītāji nesaņems neko.

    vārds
    14.01.2016 12:21
    Reply to  vārds

    Un nesapratu kā Jahu nelietotāju pastu var Jahu pārskatīt?

    hm
    14.01.2016 13:37

    …2013. gadā pret Yahoo tiks uzsāktas sešas tiesvedības par neatļautu e-pastu satura pārskatīšanu…. šis ir labs lēciens pagātnē!

    Reklāma