Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Model S meklēs tevi, nevis tu meklēsi automašīnu

    Jaunākie raksti

    Tesla Model S automašīna ir saņēmusi programmatūras atjauninājumu, kas ļauj mašīnai pašai veikt dažādus manevrus bez autovadītāja. Vadītājam pat nebūs jāatrodas automašīnā, lai tā izbrauktu no šauras stāvvietas vai garāžas. Tesla Model S pat spēs pati atbraukt no lielveikala stāvvietas līdz vietai, kur stāv tās vadītājs ar iepirkumu maisu rokās.

    Tesla Model S jauninājums sadarbosies ar HomeLink viedās mājas sistēmu, piemēram, atverot garāžas durvis. Pagaidām pastāv ierobežojums, ka auto īpašniekam jāatrodas 10 metru attālumā no Tesla Model S, lai mašīna pati veiktu manevrus.

    Reklāma

    Jaunākā Tesla Model S programmatūras versija arī ierobežos automašīnas maksimālo ātrumu, kad tiks izmantots Model S autopilots uz ceļiem, kur nav savilktas vai ir slikti redzamas baltā līnijas. Autopilots neļaus pārsniegt ātrumu, lai Tesla Model S spētu laicīgi reaģēt uz ceļa apstākļiem, kad vadītāja rokas neatrodas uz stūres.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    12.01.2016 10:43

    Iespējams, ka gaidu pārāk daudz, bet šajos video neredzu pilnīgi neko revolucionāru. Vienkārši auto, kas nolikts pret garāžas durvīm, pabrauc 10m uz priekšu vai atpakaļ. Būtu nolikts vismaz perpendikulāri garāžai.

    wOOt
    12.01.2016 23:14

    Cik debīlam cilvēkam jābūt, lai neatrastu savu auto 10m attālumā? Un vēl, man liekas, ātrāk ir noiet 10 metrus nekā gaidīt kamēr auto izfīrējas un potenciāli kādu nones. Bet tas tik subjektīvs viedoklis. Protams, potenciāls ir tāds, ka varēsi izsaukt auto no pretējā pilsētas gala, vai auto servisā sanaglo un pats atbrauc līdz tevīm, nav nekur jāskrien utt…

    Reklāma