Web Analytics
More
    Reklāma

    Google un Lenovo Project Tango viedtālrunis maksās 500 dolārus

    Jaunākie raksti

    Google un Lenovo ir oficiāli apvienojuši spēkus Project Tango platformas ieviešanai dzīvē. Google veidotais Project Tango izmanto dažādus viedierīču sensorus, lai izzinātu un fiksētu apkārtesošo telpu 3D formā. Pamatā tas paredzēts iekštelpu karšu veidošanai.

    CES 2016 izziņots Google un Lenovo veidots Project Tango viedtālrunis, kas tikšot izlaists 2016. gada vasarā. Sagaidāms, ka viedtālrunis būs aptuveni 6.5 collas liels, bet tā dizains vēl neesot apstiprināts. Tātad pastāv iespēja, ka Lenovo veidots Project Tango viedtālrunis varētu būt arī mazāks.

    Reklāma

    Izziņots arī Project Tango ideju inkubators, Google un Lenovo aicina izstrādātājus iesūtīt savas spēļu un lietotņu idejas, kas būtu saistītas ar 3D telpas skenēšanas tehnoloģiju iespējām. Labākās idejas tikšot finansiāli atbalstītas, lai tās būtu iespējams izveidot bez liekiem šķēršļiem.

    Intel veidojot Project Tango spēli, turklāt Intel piedāvās izstrādātājiem paredzētu viedtālruni, kas papildus saņems arī Intel RealSense tehnoloģiju. Šobrīd RealSense darbina Windows Hello sejas atpazīšanas iespējas sejas kontūru un acs zīlītes nolasīšanu galddatoros. RealSense 3D kamera izmanto infrasarkanos starus, lai maksimāli precīzi noteiktu sejas kontūras un galvenās iezīmes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    08.01.2016 15:22

    Man vienīgajam liekas, ka pēdējā laikā poh par kvalitāti, par fīčām utt., visi tikai ieciklējušies uz cenu…

    08.01.2016 15:41
    Reply to  davfreim

    Jāpēta kādas apmales… 6.4 collu Xperia Z Ultra lietoju vismaz gadu, varbūt pat vairāk. Pierod. Būtu plānākas apmales ap ekrānu, vispār nebūtu cenas telefonam.

    Iespējams, ka izmēru ietekmē sensoru izvietojums, kā zināms, arī cilvēka acis ir atbīdītas viena no otras, lai iegūtu stereo skatu (dziļuma izjūtu). 3D kamerās objektīvi arī atstumti viens no otra prom.

    Reklāma