Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunam Latvijas tehnoloģiju uzņēmumam nepieciešams tavs atbalsts konkursā Lasvegasā

    Jaunākie raksti

    No 6. – 9. janvārim, Lasvegasā notiekošajā pasaules lielākajā tehnoloģiju izstādē CES, Sonocase prezentē produkta demo un sacenšas par vietu “Hardware Battlefield 2016” konkursa finālā. Atbalstīt latviešu uzņēmumu sacensībās vari sekojot sociālajos medijos, kā arī nobalsojot par to sekojošā konkursa tīmekļa vietnē: http://hardwarebattlefield16.techcrunch.com/?comp=19.

    “Sonocase” ir uz inovatīva skaņas filtra balstīts pārnēsājams Bluetooth skaļrunis, kas paredzēts iPad planšetdatoriem. Skaļrunis, ar iPad korpusa formai pieguļošu un lietotājam ērtu dizainu, risina planšetes aktuālo skaņas kvalitātes problēmu, ļaujot baudīt pilnu HD audio un vizuālu pieredzi. Sonocase ir veidots tā, lai būtu ērti pārnēsājams kopā ar planšetdatoru un piemērotos iPad dizaina stilam. Šobrīd uzņēmums ir izlaidis produkta demo versiju un februarī startēs arī ar Kicstarter kampaņu.

    Reklāma

    Sonocase aizsācēji ir pieredzējušais Latvijas uzņēmējs Viesturs Sosārs, dizaineris (Rijada) Rihards Funts un tehnoloģiju inženieris Kaspars Kalnišs.

    CES konference katru gadu kopā saved tehnoloģiju industrijas atpazīstamākos zīmolus un to jaunākās inovācijas, svaigus uzņēmumus, kā arī investorus, medijus un citus industrijas pārstāvjus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    gatis
    08.01.2016 11:01

    piedodiet par iespējamo muļķību, bet es nesaprotu kā tajā saitē var nobalsot. Jāuzspiež uz FB vai kādas citas sociālā tīkla ikonas? Ar to tiek uzskatīts, ka nobalsots?

    08.01.2016 15:59
    Reply to  gatis

    Neesi viens ar sāpi!

    08.01.2016 16:02
    Reply to  Artis Abols

    Izskatās, ka šim produktam balsošana ir beigusies. Vakar tur bija zaļa poga “Vote”.

    Reklāma