Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei prezentē jauno Mate 8 viedtālruni

    Jaunākie raksti

    5.janvārī Amerikas Savienotajās Valstīs Lasvegasā notiekošajā Consumer Electronics Show 2016 konferencē Huawei Consumer Business Group (BG) apmeklētājus iepazīstināja ar kompānijas jauno flagmani – Mate 8 viedtālruni. Jaunais biznesa klases viedtālrunis ir orientēts uz produktivitāti ar ievērojami palielinātu jaudu, efektivitāti un baterijas darbības laiku. Mate 8 turpina Huawei uzstādīto mērķi – ražot augstas kvalitātes produktus, kas ataino globālo patērētāju pieprasījumu un rada lietotāja lojalitāti produktam.

    Mate 8 radīts, domājot par mūsdienu profesionāļiem, kas atrodas nemitīgā kustībā. Viedtālrunim ir spēcīgs centrālais procesors, augstas ietilpības baterija un mūsdienīgs dizains. Viena no tālruņa krāsas opcijām ir mokas brūna. Mate 8 jau no pirmā uzmetuma bija iecerēts kā tālrunis priduktivitātes veicināšanai un tālruņa programmatūra lietotājiem nodrošina pieredzi, kurā apvienota elegance un efektivitāte.

    Reklāma

    “Ar Mate 8 mēs esam radījuši ierīci, kas nodrošina mūsdienu biznesa pamatvajadzības. Ar ātro, nevainojami veidoto viedtālruni lietotāji var strādāt efektīvāk, atbrīvojot laiku ģimenei, draugiem un vaļaspriekiem,” saka Kevins Ho (Kevin Ho), Huawei Consumer BG Tālruņu produktu līnijas nodaļas vadītājs. “Mate 8 ir augstākās klases viedtālrunis. Tā lieliski kalibrētais līdzsvars starp augstu veikstspēju un vērā ņemamu baterijas laiku ļaus lietotājiem būt sasniedzamiem jebkurā laikā.”

    Huawei Mate 8 Infographic

    Radīts sniegumam un efektivitātei

    Viedtālrunis aprīkots ar Kirin 950 mikroshēmojumu, tā centrālā procesora jauda palielināta par 100%, video kartes sniegums paaugstināts par 125% un jaudas energoefektivitāte pieaugusi par 70%, salīdzinot ar Kirin 925 mikroshēmojumu. Ierīces plānojums lieliski kombinē energoefektivitāti ar augstākās kvalitātes veiktspēju, pateicoties tā 4 x A72 2.3 GHz procesoriem un 4 x A53 1.8 GHz procesoriem.

    Aprīkojot viedtālruni ar 4000mAh bateriju, Mate 8 piedāvā industrijas vadošo energoefektivitāti, palielinot viedtālruņa lietošanas laiku līdz vairāk nekā divām diennaktīm bez uzlādes. Izmantojot ātrās uzlādes iespēju, 30 minūšu laikā viedtālruni iespējams uzlādēt pietiekami, lai tas darbotos vienu dienu. Parasti lietotāji tālruni bez uzlādes var lietot 2.36 dienas, savukārt intensīvas lietošanas apstākļos tālrunis bez uzlādes darbojas 1.65 dienas. Mate 8 iebūvētais sešpakāpju termālais mehānisms izkliedē siltumu, radot zemāku enerģijas patēriņu un uzlabojot lietošanas pieredzi.

    Būvēts produktivitātei

    Uz Android Marshmallow 6.0 bāzes veidotais Huawei pārklājums EMUI 4.0 piedāvā simtiem iespēju uzlabot lietotāja pieredzi, tai skaitā iebūvētu automātisko defragmentēšanu, kas turpinās optimizēt sistēmas veiktspēju. Mate 8 piedāvā arī sadalīt ekrānu, lai vienlaicīgi varētu ērti darboties ar vairākām lietotnēm.

    Gudrs un drošs

    Jaunais Huawei Mate 8 iepazīstina ar jaunākās paaudzes pirkstu nospieduma un uzlabotām drošības tehnoloģijām. Apaļais sensors uzlabo pirkstu nospieduma noteikšanas efektivitāti par 10%. Pirkstu nospieduma noteikšanai ir trīs līmeņu precizitātes kontrole, kas lietotājiem piedāvā augstāku drošības līmeni. Jaunā sensora dizains arī palielina atbloķēšanas ātrumu par 100%.

    Mate 8 saglabā divu pirkstu nospiedumu saskarnes standartu, lai uzlabotu pieredzi, ko sniedzu preču vai pakalpojumu apmaksa internetā. Viena no programmām ir Fast Identity Online (FIDO) un otra – Android M standarti. Spēcīgais centrālais procesors atbalsta reāla laika lietotāja datu šifrēšanu lielākai lietotāja aizsardzībai. Mate 8 arī iebūvēta SD kartes aizsardzība, neļaujot to izmantot bez paroles. Ja tālrunis tiek nozagts, nav iespējams iegūt tālruņa lietotāja datus un failus.

    Satriecošas fotogrāfijas

    Pēdējo trīs gadu laikā Huawei ir investējuši 98 miljonus dolāru, lai radītu pirmo patentēto attēla sensora procesoru ātrākam fokusam, augstākai kvalitātei un precīzākām krāsām. Par bilžu kvalitāti būtiski liecinās ne tikai 300 Francijas vadošo inženieru vadībā uzlabotais kameras attēlu apstrādes ātrums, bet arī revolucionārais, par 23% lielākais Sony 16MP IMX298 sensors. Viedtālruņa 8 MP priekšējā kamera ar jaunu skaistuma algoritmu būs pateicīga labāku pašbilžu uzņemšanai.

    Efektīvas konferences

    Huawei Mate 8 aprīkots ar “Super hands-Free 3.0” tehnoloģiju, kas pieļauj bezroku tehnoloģiju izmantošanu dažādās vidēs. Neatkarīgi no tā, vai esiet mašīnā, sapulču telpā, vai pārpildītā ballītē, iespējams uzturēt skaidru sarunu pat 3 metru attālumā no ierīces. Ar 120 grādu diapazonu audio skaņas uztveršanai un fona trokšņu slāpēšanas iespējām, konferenču zvani ir tīrāki un izteiksmīgāki kā jebkad, lai kur tie tiktu veikti.

    Mate 8 trīs iebūvētie mikrofoni automātiski nosaka skaņu un ieraksta balsis no visiem virzieniem. Atskaņojot ierakstu, lietotājs var izvēlēties klausīties skaņu no jebkura virziena. Papildus, Mate 8 piedāvā arī kameras dokumentu pielāgošanas iespēju, kas automātiski iztaisno dokumentu fotogrāfijas no dažādiem leņķiem, lai teksts tajos būtu labāk saskatāms.

    Globāli savienots

    Mate 8 atbalsta globālo savienojamību un vairāk joslas nekā jebkurš cits divu SIM karšu viedtālrunis, iekļaujot 4 2G joslas, 9 3G joslas un 18 4G joslas 217 valstīs un reģionos ar 1334 tūkstošiem operatoru iestatījumu. Tas viedtālruni padara ideāli piemērotu pasauli apceļojošam uzņēmējam.

    Skaists dizains

    Mate 8 izsmalcinātais un elegantais dizains izceļ tā 6 collas lielo, augstās izšķirtspējas ekrānu. Ar industrijā vadošo 83% ekrāna un korpusa attiecību, telefons spēj būt kompakts, nezaudējot lielo ekrāna izmēru. 2.5D izliektais stikls un aviācijā un visuma izpētē iecienītā alumīnija sakausējuma korpuss ir nevainojami savienoti, apvienojot skaisto un praktisko.

    Sākotnēji Mate 8 būs pieejams vairāk nekā 30 valstīs. Ierīce ar 3GB+32GB maksās 599 eiro, savukārt 4GB+64GB maksās 699 eiro un būs pieejama četrās elegantās krāsās: šampanieša zelta, mēness sudraba, kosmosa pelēkā un mokas kafijas brūnā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    23 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    06.01.2016 14:37

    mļin… ausis aizlija ar medu… bet ir ok, izskatās tīri glīts, pat teiktu – harmonisks.

    Raivis Rasnačs
    06.01.2016 15:03

    Protams.. Jaunā akumulatoru tehnoloģija ir 9V 2A lādētājs. A ja es viņu mēģināšu uzlādēt ar klasiskajiem 5 voltiem? Lādēs nedēļu vai sāksies protesti? Bet vispār telefons līmenī. Prieks, ka Huawei pieturās pie dual-LED zibenes. No vienas diodes tā gaisma tāda pašvaka – bišku pietiekami i bišku pa tumšu. Jā, un >80% korpusa-ekrāna attiecība ir tas, ko vajadzētu sasniegt visiem ražotājiem. Lietotājam jāskatās ekrānā nevis jāvēro milzīgas malas ap ekrānu.

    x
    06.01.2016 17:52

    dual led nozīme ir arī dažādas krāsu temp, ko var sajaukt atkarībā no ārējā apgaismojuma.
    nezinu, vai huavejs izmanto vienas vai divu krāsu ledus.

    PurvaVelns
    06.01.2016 17:58
    Reply to  x

    ko ta klabinies, ja nezini?

    x
    06.01.2016 18:13
    Reply to  PurvaVelns

    lai tu varētu izcelt savu gudrību

    Bils
    08.01.2016 08:42
    Reply to  x

    Vēlos palabot, ka jāizrunā “vā-vei”, jau TV redzētajās reklāmās pamatīgi cērtas ausīs nepareizā izruna ;)
    P.S. Tikko pabiju HonKongā u.c., tur Huawei reklāmu ka biezs, sit pušu Samsung!

    x
    08.01.2016 09:16
    Reply to  Bils

    tur pie sevis lai viņi izrunā kā vien grib :)

    tagad daži biedri cenšas atnest savas paražas attiecībā uz sievietēm, bet viss ir otrādi – jāpieskaņojas nevis vietējiem, bet atnācējiem.

    Spēju saprast lingvistisko momentu, bet principiāli palieku savā pozīcijā.
    Galu galā, kas liedz Eiropas tirgum ražot ar nosaukumu, ko izrunājot netiktu neizkropļots oriģinālais nosaukums. Tāpēc arī hjundaju es necenšos izrunāt kā hendē, kas vairāk atbilst korejiešu izrunai.

    Bils
    08.01.2016 09:31
    Reply to  x

    Nu “hjundai” vēl skan sakarīgi, tad ar franču vārdiem kāpēc nebraucam auzās, bet pieskaņojamies? Lai gan “peugeots” un “renaults” – tā saka mans lauku radinieks un nevaru viņam nekādi iestāstīt kā pareizi izrunāt ;)
    Bet ne par to ir stāsts, peace :)

    Briedis
    06.01.2016 15:24

    Cerams telefons nebūs tik pat pavirši izgatavots, kā šī infografika. Ekrāna augšējais, kreisais stūris atstāj gana neprofesionālu iespaidu.

    Es
    06.01.2016 16:26
    Reply to  Briedis

    Huawei tieši izceļas ar telefonu korpusu perfektu “izgatavošanu“. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc tie pēdējā laikā ir dārgi palikuši.

    Raivis Rasnačs
    06.01.2016 16:28
    Reply to  Es

    Bet labāk dārgs nekā čīkstošs, ar spraugām korpusā un nolupušu krāsu stūros.

    06.01.2016 16:28
    Reply to  Briedis

    Tu par to, ka ekrāna (ekrānšāviņa) stūris lien ārpus pašas ierīces korpusa?

    PurvaVelns
    06.01.2016 17:02

    tajā infografikā paņemtas vecas 3d vizenes. Inetā ir jau labākas 3D vizenes.

    Briedis
    06.01.2016 17:04

    Jā, izskatās dikti ērmīgi :)

    x
    06.01.2016 16:37

    >aviācijā un visuma izpētē iecienītā alumīnija sakausējuma korpuss

    nav jau XX gs 30tie gadi :))

    Tagad glauni skaitās jau citi materiāli, alumīnijs ir širpotrebs nezinošiem pircējiem kuriem vēl vakar bija mazturīgo statuss. Ja kādu interesē iecienīts mīksts metāls, tas pērk zeltu, nevis alumīniju.

    Raivis Rasnačs
    06.01.2016 20:16
    Reply to  x

    Arī nesaprotu to jūsmošanu par alumīniju. Ķip esot baigi premium… Kvalitatīvs polikarbonāts man tīk daudz vairāk nekā bleķis. Pie tam alumīnijs rokā ir slidens un tikai palielina iespēju telefonam piezemēties kaut kur ne tur..

    x
    06.01.2016 20:54

    premium telefons 3dolāru silikona prezī guļ plaukstā kā pielīmēts :))

    Raivis Rasnačs
    06.01.2016 21:09
    Reply to  x

    Nu lūk.. Vēl viena galējība, ko neizprotu. Talantīgu dizaineru lolojumu ielikt kaut kādā pretīgā gumijas gabalā. Stulbums.

    PurvaVelns
    06.01.2016 22:55

    it kā jā… bet šitie maitas ir tik slideni… es savam P8 atradu Nillkin silikkonu pa 20 rubļiem kas ideāli pieguļ, ir plāns 0,6 mm un vēl ar visiem aizbāžņiem caumuriem un ideāli dublējošām pogu vietām

    Kaspars
    07.01.2016 10:58

    Tieši tā..tas pats stāsts ar iphonu. 6+ pat manā lielajā plaukstā ir ellīgi slidens un netverams. Pirkt telefonu, kurš man patīk gavenokārt dēļ vizuālā un tad pataisīt viņu neglītāku par jebkuru android lētuci? Paldies! :D

    x
    07.01.2016 12:23
    Reply to  Kaspars

    Reizēm dizaineri aiziet orbītā un taisa lietas, kas nav ērtas ikdienas lietošani.

    Kā risinājums – 6+ turēt smukumam plauktā, bet lietošanai izmantot normāla izmēra ierīci no neslīdoša materiāla, ko taisījuši nozares speci nevis dizaineri kas vēl vakar zīmējuši filipstārka gaļas dēlīšus.

    07.01.2016 13:32
    Reply to  Kaspars

    iPhone 6 Plus pērk lielās baterijas dēļ :) Viss pārējais otršķirīgi.

    Kaspars
    07.01.2016 15:08

    Man gan šķiet, ka tos pērk arī tie daudzie pārbēdzējie no android (nu tie paši ar ko Apple lielījās), kam parastais modelis šķiet par mazu, kā arī tie daži iPhonisti, kuri jau gadiem gaidīja lielāku iPhonu :D

    Izskatās pēc končas, bet rokā turas apmēram tik pat reizes sliktāk, cik reizes piem līdzīga izmēra lumia 640xl maksā :D

    Ehh..nu nav mums ideālu šajā pasaulē :)

    Reklāma