Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izvedo Selfie lietotni iOS operētājsistēmai

    Jaunākie raksti

    Microsoft ir izveidojis jaunu lietotni iOS operētājsistēmai un tā paredzēta tikai un vienīgi pašiņu uzņemšanai. Microsoft Selfie ir ne tikai vienkārša fotogrāfiju lietotne, tā arī palīdzēs uzņemt ideālus foto pašportretus. Microsoft Selfie pielāgos baltās krāsas balansu, apgaismojumu, ekspozīcijas laiku un pat spēs izlabot sejas ādas problēmas.

    Pats interesantākais ir Microsoft Selfie spēja pielāgot sejas ādas iestatījumus, ņemot vērā lietotāja vecumu un dzimumu. Lietotāji norādījuši, ka Microsoft Selfie lietotne dažkārt pārāk agresīvi izskaistina sejas, tomēr vēl arvien katram pašam ir iespēja koriģēt Microsoft Selfie izvēlētos iestatījumus.

    Reklāma

    Šobrīd Microsoft Selfie lietotne pieejama iPhone un iPad ar iOS 8.0 vai jaunāku operētājsistēmas versiju.

    18423

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    02.01.2016 15:52

    Ironiski ir tas, ka tajos skrīnšotos meitenes rokās redzams nevis iPhone, bet gan Lumia. Iespējams, ka visas MS veidotās Android, iOS aplikācijas ir centieni popularizēt Windows Phone. Nekādu peļņu jau tās nenes, jo maksa netiek prasīta un arī reklāmas netiek izmantotas.

    Ēriks
    02.01.2016 17:47

    Tevi tas uztrauc? MS pamatā ir softa kompānija, nevis tehnikas vai telefonu, turklāt pat ja W10 ierīces, kā Lumia tālruņi, tiktu reklamēti, tas būtu ļoti labi šajā duālajā, neglītajā monopolā, kas pasaulē un cilvēku izskalotajās smadzdnēs notiek.

    Raivis Rasnačs
    02.01.2016 18:43
    Reply to  Ēriks

    Jā, uztrauc, jo kā Lumia brenda kaislīgs fans gribu, lai tam būtu ilgs mūžs un lai Windows Phone kļūtu par stabilu 3. platformu mobilo OS tirgū.

    Nettwerk
    02.01.2016 22:20

    Tipisks kretiinisms ir reklaamaa, kuraa kriit salikti iphone. Tur vairaak man izskataas ka reklamee iPhone nevis auto sludekla portaalu. Viena no tizlaakajaam reklaamaam kura ir redseeta. Man piemeeram patiik WP, pat kaut tik labi neveicas.

    briedis
    03.01.2016 23:04
    Reply to  Nettwerk

    Off-topic protams, bet kas tieši tev liedz izteikties normālā latviešu valodā? Uz tava Linux datora vai hvz telefona nav latviešu valodas atbalsta? Kas ir “redseeta”?

    Reklāma