Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Xperia 2016. gadā: viens modelis vasarā, viens – rudenī

    Jaunākie raksti

    Bija nepieciešams visai ilgs laiks, lai viedtālruņu ražotāji attaptos, ka neskaitāmi dažādi modeļi neved pie milzu peļņas. Sony iepriekš bija solījis divus flagmaņu gadā un nu tos arī dabūsim. Punkts. Nekas vairāk no Sony Mobile netiek gaidīts 2016. gadā.

    Samsung attapās nedaudz agrāk, paziņojot, ka 2015. gadā samazinās savu viedtālruņu modeļu skaitu par 30%, tomēr tas vēl arvien nozīmē, ka Samsung ražo rekordlielu Android viedtālruņu modeļu skaitu. Visticamāk, 2016. gadā Samsung turpinās samazinās modeļu skaitu, lai spētu konkurēt ar citiem ražotājiem.

    Reklāma

    Sony Mobile 2016. gads būs ļoti līdzīgs Apple filozofijai – divi modeļi gadā. Tomēr Sony Mobile tos izlaidīs nevis vienlaikus, bet vienu vasaras sākumā, kamēr otrs pie pircējiem nonāks oktobrī. Tiek baumots, ka abi divi Sony Xperia viedtālruņi saņems Qualcomm Snapdragon 820 procesoru un citas flagmaņiem pienācīgas tehniskās nianses. Viedtālruņu uzbūvē vairāk tikšot izmantots metāls.

    Sony savu jauni filozofiju izziņos CES 2016 ietvaros janvārī vai vēlākais Mobile World Congress 2016 laikā februārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    15.12.2015 09:14

    Jā, pa lielam var piekrist šādam solim, bet nu divu flagmaņu vietā varēja labāk piedāvāt flagmani un tautas klses aparātu. Ar vienu flagmani gadā būtu pietiekoši, un tautas klase varētu būt kaut kas cenā daudz piezemētāks, taču pietiekoši spējīgs aparāts, zem 300€…

    15.12.2015 12:06
    Reply to  Uldis M.

    Sony nav izcili ar tautas klasi. Es pat teiktu ka tieši pretēji. Labāk lai taisa 2x Z sērijas gadā.

    Mārcis Buhholcs
    11.01.2016 09:54
    Reply to  Artis Abols

    Piekritīšu. Laikam budžetniekus Sony taisa cita nodaļa, tā viņu nelabojamā tendence skaldīt budžetnieku mazo, 4-8GB telefona flešku “telefona atmiņā” un “sdcard0”. Z sērijai tāds marasms nav novērots.

    Reklāma