Web Analytics
More
    Reklāma

    Google testē Android iebūvētu vairāku logu režīmu

    Jaunākie raksti

    Kopš Android 6.0 Marshmallow oficiālas iznākšanas pagājuši tikai divi mēneši, bet jau šobrīd sāk klīst ziņas par nākamās Android operētājsistēmas iespējām. Android N, iespējams, atnesīs operētājsistēmā iebūvētu ekrāna dalīšanas iespēju dažādām lietotnēm. Tas atvieglos planšetdatoru īpašnieku dzīvi un tuvinās Android operētājsistēmas iespējas galddatoriem.

    Runas par dalītu ekrāna režīmu Android N operētājsistēmas versijai nāk no Reddit rīkotās Ask Me Anything sesijas Google Pixel C planšetdatora komandai. Google Pixel C ir pirmais uzņēmuma veidotais divi-vienā planšetdators, kas nav tapis sadarbībā ar kādu lielo ražotāju, kā tas ir ar Nexus sērijas viedierīcēm.

    Reklāma

    Iepriekš tika baumots, ka Google Pixel C planšetdatoru darbinās Chrome OS, kā arī speciālisti uzskata, ka vairākas Google Pixel C nianses liecina par sākotnējiem plāniem Pixel C neaprīkot ar Android.

    Google līdz ar Android 6.0 Marshmallow atnākšanu ir operētājsistēmā iebūvējis vairākas būtiskas nianses, kas iepriekš tapa katra ražotāja paspārnē. Marshmallow piedāvā iebūvētu pirkstu nospiedumu nolasītāju atbalstu, un tiek runāts, ka arī turpmākās Android versija paplašinās iespēju klāstu, lai atvieglotu dzīvi ražotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma