Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 Mobile operētājsistēma pieejama Xiaomi Mi 4

    Jaunākie raksti

    Jau martā bija zināms, ka Microsoft izmēģina Windows 10 Mobile operētājsistēmu kopā ar Xiaomi Mi 4 un šodien Microsoft ir oficiāli izlaidis Windows 10 Mobile operētājsistēmas versiju, kas paredzēta Mi 4. Vēl 2014. gada rudenī Microsoft vadītājs Satja Nadels apmeklēja Ķīnu, un ne tikai apmeklēja, bet arī tikās ar vairāku lielu uzņēmumu vadību. Bez lieka trokšņa un publicitātes norisinājās tikšanās ar Xiaomi vadību, kas noveda pie šodienas iznākuma.

    Jau sākotnējos Microsoft plānos bija Windows 10 Mobile piedāvāt vairāku ražotāju populārākajiem Android viedtālruņu modeļiem. Šobrīd Windows 10 Mobile pieejama Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi Note sērijai un Xiaomi Mi Pad 2.

    Reklāma

    Microsoft šādā veidā reklamē sevi, Windows 10 un Windows 10 Mobile operētājsistēmas, kā arī gūst lietotāju atsauksmes par operētājsistēmas darbību. Protams, uzņēmums cer arī iegūt kādu peļņu no Windows Store.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    03.12.2015 12:03

    Nu neko sev! (šoreiz būs paskābi)
    Es uz savas Lumijas 830 vēljoprojām gaidu WP10 un neko vairāk par coming soon dzirdējis neesmu. Nemaz nerunājot par to outlook jaunāko versiju, par ko visi iOS un android lietotāji jau priecājas vairak nekā gadu!! Uz WP8 gan vēl nav :(

    Jānis Lāčaunieks
    03.12.2015 12:44
    Reply to  Kaspars

    Nezinu neko par Outlook’u, bet no MS aplikāciju veikala novelkot MS Insider Program aplikāciju un reģistrējoties kā insaideris varēsi apdeitoties uz Windows 10 Mobile developers preview. Pats neesmu WP lietotājs, bet salīdzinoši nesen vienu 820 lumiju apgreidoju uz W10. Nekādus baigos gļukus neredzēju, tiesa, pēc vienas dienas ne pārāk aktīvas lietošanas tādus arī varētu būt grūti atrast.
    Lai gan, runājot ar draugiem, kuri lieto WP, jāsecina, ka jaunākie W10m dev. prev. buildi ir diezgan stabili un gļuko maz.

    khe
    03.12.2015 14:05

    Šobrīd gļuku nav. Stabilitāte manāmi uzlabojas ar katru jaunu versiju.

    Kaspars
    03.12.2015 15:19
    Reply to  khe

    Developer preview ir versija, kas paredzēta konkrētiem mērķiem un ir ar konkrētiem riskiem.

    Pilnīgi iespējams, ka šobrīd jau ir gana lietojama, bet tā nav paredzēta cilvēka parastā, primārās sakaru ierīces darbināšanai

    khe
    04.12.2015 10:10
    Reply to  Kaspars

    Pilnīgi piekrītu.
    Man ir primāra ierīce uz kuras ari ir tp. Ņēmu savu 830 lumiju pirms gada un pēc diviem mēnešiem liku to virsū. Tad vēl nebija win 10 preview bet 8.1. Dzīvojos ar to. Tad atnāca desmitais. Sākums gan nebija spīdošs, jo bija novērojami lēndarbības ģļuki.
    Tomēr es negribu neko izcelt bet S4 un A3 tiko ieslēgtu, jaunu telefonu darbību es varu salīdzināt ar tp. Ar visu tp, kura ir nestabila kā tu saki un nav paredzēta ikdienai lumija darbojas daudz raitāk.
    Tādēļ uzskatu, ka šobrīd var lekt iekš developer versijām.

    khe
    03.12.2015 13:58
    Reply to  Kaspars

    hello.
    Šobrīd izmantoju win 10 uz lumia 830. Fast ring 10586 versija šobrīd ir pēdējā. Outlook darbojas teicami, kalendārs arī. Viss veiksmīgi sinhronizējas ar maniem 3 kontiem no kuriem 2 ir gmail(1darba) un outlook privāto. Kalendārs arī sinhronizējas.
    Kāds te rakstīja, ka nevar no epasta saglabāt pielikumu, to rediģēt un pārsūtīt atpakaļ. Muļķības.
    Baterija man tur vienu dienu. Bet man 24/7 ieslēgts 4G. dienā saņemu pāris desmitus epastus. Aktīvi tiek izmantots.
    Mierīgā režīmā kādas divas dienas būs.
    Drīzumā sola jaunu versiju ar stabilitātes uzlabojumiem. TP esmu jau kādu gadu gandrīz. Šobrīd nevar neparko sūdzēties. Iesaku.

    x
    03.12.2015 16:25

    Gudrs gājiens.

    bombelats
    04.12.2015 21:53

    nav slikti, lielāka izvēle. tikai, ka nav pa daudz, lai nav kā ar Andrīti. Piedāvājums milzīgs, ka nevar izvēlēties, katrs ražotājs tik pieliek klāt savus “labumus”, kas visu padara tik gļukaināku.

    Reklāma