Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram drīzumā piedāvās vairāku lietotājvārdu atbalstu Android viedierīcēs

    Jaunākie raksti

    Nav pagājuši pat ne pieci gadi, kad populārais fotoattēlu izvietošanas tīmekļa serviss Instagram uzsāks piedāvāt vairāku lietotāju kontu apkalpošanu vienā lietotnē. Sākotnēji vairāki lietotāja vārdi būs izmantojami Android viedierīcēs, un to jau tagad var izmēģināt laimīgākie Instagram beta lietotāji. Par Instagram beta lietotāju vari pieteikties Google Play veikalā (saiti meklē pie avota).

    Šis ir ļoti ilgi gaidīts solis, jo Instagram bieži tiek izmantots uzņēmumu mērķiem, tāpēc vairāku lietotāju konti ir tikai pašsaprotami – viens privātais un viens uzņēmumam.

    Reklāma

    Instagram pagaidām neatklāj, kad vairāku lietotāju kontu darbināšana nonāks pie ierindas Android lietotājiem un iOS operētājsistēmai. Pagaidām arī ne visi Instagram beta versijas testētāji saņēmuši pieeju vairāku lietotāja kontu pievienošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    30.11.2015 10:01

    Yesss, beidzot par miljardu novērtētais kantoris uz šito mega ekstru būs sasparojies.

    30.11.2015 22:30

    Kāpēc tu šo uzskati par “mega ekstru”? Kādiem nolūkiem uz vienas ierīces ir nepieciešamība lietot vairākus lietotāja kontus?

    x
    01.12.2015 01:03

    Ērtāk laikot savas bildes :))

    Raivis Rasnačs
    01.12.2015 10:48

    Ir taču situācijas, kad vienam cilvēkam jāpārvalda gan savs privātais konts, gan uzņēmuma konts. Un bieži logoties ārā/iekšā jau nekādu prieku nesagādā.

    01.12.2015 22:28

    Jā, par šo arī ir runa. Un kaut vai tāpēc, ka tev arī privātām vajadzībām var būt vairāki tematiskie konti.

    Epasta appiem, Twitter appam ar to šādu problēmu nav. Tāpēc es brīnos, ka it kā vienkārša fīča (tāpēc arī “mega”), šajā rīkā, kas arī tiek plaši lietots kā mērkaķinga instruments, vēl nebija līdz šim ieviesta.

    Īpaši ņemot vērā faktu, ka pieejamo resursu viņiem ir tik, cik spēj pagrābt.

    Purvavelns
    30.11.2015 10:08

    vispār mani šie “uzņēmuma mērķi” brīžiem mulsina. Piemēram, piesekojas man (nesaukšu vārdā) kanoris JaukaEdnica – skaidrs, grib lai es viņiem sekoju. OK, piesekojos, jo izskatās ok, verētu pat aizvilkties kaut ko iekost. I čo – esmu dabūts sekotājos, tipa “tagad je drsit” var no manis atsekot. Skaidrs, ka es uz to ēdnīcu nha neiešu! :D

    Kaspars
    30.11.2015 16:11

    Ja vēl uztaisītu, ka es varu izvēlēties- kuru attēlu postēt abos, kuru tikai vienu, būtu pavisam super. Tiešām jāsmejas, kā kompānija ar tādu budžetu, šo vēl ar vien nav spējusi ieviest.

    Reklāma