Web Analytics
More
    Reklāma

    Klārksons reklamē Amazon Prime Air piegādes pa gaisu

    Jaunākie raksti

    Amazon Prime Air bezpilota lidaparātu piegādes serviss virzās uz priekšu milzīgiem soļiem. Izmantotais bezpilota lidaparāts ir spējīgs pacelties gaisā vertikāli, bet atlikušo ceļu tas lido kā lidmašīna, samazinot enerģijas tēriņus un palielinot apkalpojamo attālumu.

    Galējo Amazon Prime Air bezpilota lidaparāta modeļa versiju uzņēmies reklamēt Amazon jaunieguvums Džeremijs Klārksons. Amazon sola, ka bezpilota lidaparāti ir spējīgi nolidot ap 25 kilometrus, sasniedzot maksimālo ātrumu tuvu 90 kilometriem stundā.

    Reklāma

    phpxvz45g

    Prime Air bezpilota lidaparāts spēj atpazīt dažādus šķēršļus, kā arī uz zemes izvietotu Amazon logotipu, kas apzīmē bezpilota lidaparāta nosēšanās vietu. Bezpilota lidaparāts par savu ierašanos ziņos pāris minūtes pirms piezemēšanās. Pagaidām nav izziņota Prime Air bezpilota lidaparāta maksimālā celtspēja, kā arī nevaram gaidīt, ka piegāde 30 minūšu laikā būs lēta.

    Prime Air bezpilota lidaparāts ir gatavs, bet vēl Amazon ir jātiek galā ar formalitāšu kārtošanu, lai bezpilota lidaparāti varētu celties gaisā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.11.2015 18:36

    “Tiešās piegādes” uz hakeru mītnēm serviss aiziet procesā :P

    Reklāma