Web Analytics
More
    Reklāma

    AMOLED ekrāni turpmāk būšot lētāki un pieejamāki

    Jaunākie raksti

    AMOLED vai LCD tehnoloģijas izvēle ir katra paša pircēja rokās, tomēr ražotājiem LCD ekrāna izvēle nozīmē būtiski zemākus izdevumus ierīces izveides laikā. Pat Motorola šogad šmaucas, neaprīkojot nevienu no Moto X sērijas viedtālruņiem ar AMOLED ekrānu. Tādējādi Motorola labākā iespēja Active Display lieki tērē enerģiju un vairs nav tik pievilcīga lietotājam.

    Tiek runāts, ka lielākais AMOLED viedtālruņu ekrānu ražotājs Samsung grasās samazināt ekrānu cenas. Mazu un vidēji lielu AMOLED ekrānu cenas tiks samazinātas par aptuveni 20% jau 2016. gadā, kad darbību uzsāks jaunās AMOLED rūpnīcas.

    Reklāma

    Šobrīd AMOLED ekrāni ir aptuveni 30% dārgāki un to cenas samazinājums liks ražotājam divas reizes padomāt par labu AMOLED ekrāna izvēlei. Tiek arī minēts, ka Samsung ir noslēdzis vairākus līgumus ar Ķīnas lielajiem viedtālruņu ražotājiem, kas mums drīzumā atnesīs jaunas vēsmas lētāku viedtālruņu tirgū. Nevajadzētu piemirst baumas, ka nākamais iPhone modelis arī tiks aprīkots ar AMOLED ekrānu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    01.12.2015 16:37

    AMOLED ir nākotne. Protams, jāuzmana, lai neiedegtu un enerģijas patēriņš stipri atkarīgs no krāsu toņiem, bet kopumā bilde smukāka un melnais ir patiesi melns.

    x
    01.12.2015 18:10

    amoled ir starpsolis ceļā uz nākotni

    Reklāma