Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Electronics paziņo par būtiskām vadības izmaiņām

    Jaunākie raksti

    LG Electronics šodien paziņoja par būtiskām izmaiņām uzņēmuma vadībā,  kuru mērķis ir turpināt stiprināt kompānijas darbību 2016 gadā.  Globālās korporācijas vadību uzņemsies trīs pieredzējuši vadītāji, kuri pārraudzīs katru LG Electronics biznesa darbības veidu. Jaunā LG Electronics vadības struktūra ir paredzēta, lai katram vadītājam sniegtu lielāku neatkarību un atbildību, tādējādi veicinot ātru lēmumu pieņemšanu mūsdienu strauji mainošajā biznesa vidē un daudzveidīgajos patērētāju segmentos.

    LG Electronics trīs pilnvarotie direktori ir Home Appliances & Air Solutions prezidents un vadītājs Džo Sondžins (Jo Seong-jin), Mobile Communications prezidents un vadītājs Juno Čo (Juno Cho), kompānijas prezidents un finanšu direktors Deivids Juņs (David Jung). Pašreizējais uzņēmuma vicepriekšsēdētājs un vadītājs Ku Biondžuns (Koo Bon-joon) pievienosies LG Electronics mātesuzņēmuma LG Corp. vadības komandai.

    Reklāma

    Jaunā struktūra arī nodrošinās katrai no LG Electronics četrām struktūrvienībām – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution un Vehicle Components – lielāku autonomiju, lai ātri un izlēmīgi reaģētu uz tirgus apstākļiem un biznesa izaugsmes iespējām.

    Savu pienākumu ietvaros Deivids Juņs (David Jung) arī stāsies jaunajā korporatīvā biznesa pārvaldes direktora amatā, kurā viņš pārraudzīs tirdzniecību un marketingu ārvalstīs, globālo ražošanu un kvalitātes pārvaldi, kā arī turpinās vadīt finanšu direktora biroju.

    Vecākais viceprezidents un LG Energy biznesa centra vadītājs Lī Sanbongs (Lee Sang-bong) tiks paaugstināts prezidenta amatā un uzņemsies B2B (bizness biznesam) direktora amatu, uzraugot visus LG komerciālā sektora biznesus.

    Globālās tirdzniecības un marketinga direktors Veins Parks (Wayne Park) stāsies LG jaunajā Eiropas operāciju vecākā viceprezidenta un vadītāja amatā. Vecākais viceprezidents Braiens Na (Brian Na)  būs atbildīgs par LG ārvalstu tirdzniecību un marketingu, pārraugot 47 LG tirdzniecības struktūrvienības visā pasaulē.

    Jaunie amati stāsies spēkā no 2015. gada 1. decembra, bet amatu paaugstinājumi – no 2016. gada 1. janvāra. Jaunā organizatoriskā struktūra kopumā spēkā stāsies, kad tā tiks apstiprināta akcionāru vispārīgajā sanāksmē 2016. gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma