Web Analytics
More
    Reklāma

    Google varētu palīdzēt Samsung optimizēt TouchWiz

    Jaunākie raksti

    Samsung pēdējos gados pamatīgu negāciju apjomu saņēmis bremzīgās TouchWiz saskarnes dēļ. Precizitātei norādīšu, ka pēdējā TouchWiz versija Galaxy S6 un Galaxy S6 edge modeļos ir visai žiperīgs dzīvnieciņš, tomēr saskarnei vēl arvien ir ātrdarbības izaugsmes potenciāls.

    Jaunākās baumas norāda uz iespējamu Samsung un Google sadarbību TouchWiz saskarnes ātrdarbības un resursu ekonomijas uzlabošanā. Protams, Google saprot, ka Samsung ir lielākais Android nometnes karognesējs, tāpēc TouchWiz tālāka sakārtošana ir arī Google interesēs. Daudzviet tiek minēts, ka absolūti lielākā daļa Android ierindas lietotāju iebalsotu TouchWiz par Android pamata saskarni, jo nekad mūžā nav redzējuši Nexus viedtālruni ar tīru Android.

    Reklāma

    Vēl 2014. gadā Google un Samsung vienojās, ka Samsung atsakās no Magazine UX saskarnes daļas, tās vietā reklamējot Google Play servisus. Ideālā pasaulē TouchWiz saskarne darbotos tik pat ātri kā tīra Android saskarne, bet piedāvātu visas šobrīd pieejamās Samsung TouchWiz papildiespējas. Baumas norāda, ka daudz ātrāka TouchWiz saskarne gaidāma jau nākamā gada sākumā līdz ar Galaxy S7 izziņošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis S
    26.11.2015 19:35

    Būtu labi, ja uzlabos.

    Krotow
    27.11.2015 13:13

    S6 vnk ir jaudīgāks procesors, tāpēc arī feiss ātrāk kustās.

    Maris Laudams
    30.11.2015 23:02

    Kāpēc ir jālieto TouchWiz? Man ir samsung galaxy s6, bet pirmais ko izdarīju – uzliku Google now launcher.
    Kāpēc cilvēki to lieto? Kas tur ir labāks?

    Reklāma