Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry apstiprina – gaidāmi vēl vairāki Android viedtālruņi

    Jaunākie raksti

    BlackBerry pārstāvis intervijā atklājis, ka BlackBerry Priv nav pēdējais Android darbinātais ražotāja viedtālrunis. Atklāts, ka arī Google atbalstot BlackBerry centienus veidot drošus Android viedtālruņus. Tas ceļot Android operētājsistēmas prestižu.

    No vienas puses Google iegūst, jo BlackBerry pastarpināti reklamē, ka Android ir pietiekami droša operētājsistēma pat pēc BlackBerry standartiem. No otras puses BlackBerry var izrādīties zaudētāji, ja tiks atklāta kāda būtiska BlackBerry Android viedtālruņu ievainojamība vai nespēja.

    Reklāma

    Iepriekš tīmeklī klīda runas, ka BlackBerry gatavo jaunu 5.1 collas QHD ekrāna viedtālruni ar Android operētājsistēmu un astoņu kodolu Samsung Exynos 7420 procesoru. Tomēr nevajadzētu ignorēt arī atsauksmes, kas saņemtas no BlackBerry Priv īpašniekiem. Ne visi ir stāvā sajūsmā par BlackBerry Priv darbību. Daži pat izteikušies, ka Priv iznākšana viņus mudina doties uz veikalu un iegādāties rezervei kādu īstu BlackBerry, piemēram, Passport.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aigi
    25.11.2015 13:56

    Ir kādas ziņas, kad Priv legāli varētu nonākt līdz Latrvijai? Kursora apskats?

    25.11.2015 14:04
    Reply to  aigi

    Pagaidām nav ziņu, bet noskaidrošu.

    25.11.2015 20:22
    Reply to  aigi

    Noskaidroju to, ka pagaidām BlackBerry produktu izplatītājs Latvijā nav saņēmis informāciju par Priv pieejamību mūsu pusē. Jāgaida!

    biiiipy
    25.11.2015 15:22

    “BlackBerry Priv nav pēdējais Android darbinātais ražotāja viedtālrunis ar Samsung Exynos procesoru” – Priv’ā nav Exynos procesors, bet gan Snapdragon 808.

    26.11.2015 09:33
    Reply to  biiiipy

    Paldies par norādi.

    Reklāma