Web Analytics
More
    Reklāma

    Salīdzini esošo lietotņu klāstu ar Windows 10 Mobile piedāvājumu

    Jaunākie raksti

    Microsoft gatavojas lielajam Windows 10 Mobile iznācienam, kas ir lielākais uzņēmuma viedtālruņu jaunums pēdējo piecu gadu laikā. Tikai Apple spēj iegūt vairāk jaunus klientus, nekā gadā uz Zemes piedzimst cilvēki, tāpēc Microsoft ķeras vērsim pie ragiem, vilinot Android lietotājus savās skavās. AppCompare Android lietotne salīdzinās tavā viedtālrunī esošās iespējas ar Windows 10 Mobile.

    Vēl 2013. gadā Microsoft izlaida Switch to Windows Phone, kas arī meklēja Windows Phone lietotņu alternatīvas, tomēr lietotne tā arī neparādīja solītās saderības abās operētājsistēmās. Šobrīd Microsoft ir pārstrādājis Switch to Windows Phone lietotni, kas atvieglo datu pārnešanu no vienas operētājsistēmas uz otru.

    Reklāma

    AppCompare lietotne spēj salīdzināt esošās Android lietotnes ar Windows 10 Mobile piedāvājumu, tomēr prieki ir visai īsi. Protams, ir vairākas lietotnes, ka pieejamas visās lielajās mobilajās operētājsistēmās, ir arī jēdzīgas alternatīvas – Here Maps un Google Maps, OneDrive un Drive. Bet Google Play Music, Pushbullet un neskaitāmas citas Android lietotnes saņem visai dīvainus Windows 10 Mobile līdzinieks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oleg E.
    21.11.2015 10:54

    No google lietotnem uz W10m ir tikai viena – google meklešana. Google un microsoft ir lielie “draugi”.

    Loks
    22.11.2015 14:17

    Galīgi nederīga aplikācija… Parāda tikai tās aplikācijas, kurām ir alternatīvas, bet tās kurām nav nemaz sarakstā neparāda… Tikai tad varētu normāli salīdzināt vai tu esi gatavs atteikties no tām aplikācijām, lai izlemtu pāriet

    Balodis
    23.11.2015 02:47

    Man tas pie vienas vietas, bet bērns sūdzas ka WP nav pilnvērtīgas instagrama lietotnes

    khe
    23.11.2015 09:07
    Reply to  Balodis

    Ko lūdzu?

    Lauris Špats
    23.11.2015 09:46
    Reply to  Balodis
    Kristaps Lācis
    23.11.2015 10:01
    Reply to  Lauris Špats

    BETA!!! BETA!!! kopš kura laika alfa beta un delta versijas ir pilnvērtīgas programmu versijas. BETA! Tā ir vēl izstrādē, tiek gatavota un nav pabeigta. BETA alu arī dzertu, BETA grāmatu lasītu, BETA versijas kotleti restorānā nosūtītu daiļrunīgi atpakaļ uz virtuvi.

    khe
    23.11.2015 10:22

    BETA.
    Jā beta. Mākam lasīt.
    Klau. A kas tad ir “īstajā” versijā un nav BETA?

    Lai vai kā. Var izmantot arī 6tag, kas manuprāt pat ir jēdzīgākā no visām instagram aplikācijām.

    Kristaps Lācis
    23.11.2015 12:13
    Reply to  khe

    Izlaboti bugi, piemēram.. Teorētiski. Es neieteiktu lietotājam vulgaris lietot izstrādes versijas, turklāt bērnam dubult nē.
    Nu labi – es neieteiktu cilvēkam veselam un domājošam lietot Windofs fonu vispār.

    Ivars
    23.11.2015 18:08

    Es jau vairākus gadus lietoju WP. Tagad gribētu dzirdēt, kādā ziņā esmu nedomājošs un nevesels.

    bombelats
    23.11.2015 20:34

    Ir kaut kādi, tiešām reāli, argumenti pēdējā rindkopā izteiktajam apgalvojumam? Bez tiem, ka nav bankas lietotnes un Instagram? Padalies, varbūt jāmet tas WP malā. Moš kaitīgs veselībai, vai pat apdraud dzīvību!

    Balodis
    23.11.2015 21:54
    Reply to  bombelats

    Vesels un domājošs cilvēks neizteiktu tādus apgalvojumus, kā augstāk atzīmējies biedrs Lācis. Uzprasās secinājumi: WP nelietošana neatgriezeniski ietekmē smadzeņu darbību un spriestspēju

    Kristaps Lācis
    24.11.2015 11:01
    Reply to  bombelats

    Pirmkārt! Lietojot WindowsFonu Tu Windows kritiku uztver personīgi – sāc apvainoties, ja kāds komentētājs apglavo, ka windows ir sūds. Otrkārt. Pa nopietno – kas ir tas kādēļ izvēlēties Windows telefonu? Mājsaimniecībā ir viens gab Windowssūds. Es saprotu aifona izvēli – kāds ir Tavā vietā izlēmis kāds būs Tavs telefons, un uztaisījis to daudzmaz lietojamu, uzbūves kvalitāte augstā līmenī un haipiņš arī komplektā. Es atbalstu Android brīvību un visu ko piedāvā atvērtā (teorētiski) koda platforma – drosību, kura atkarīga no lietotāja, un brīvību (nosacīti).| Argumentus par labu windows platformai neesmu atradis, tas ka darbojas ir par maz. Windows telefons nepiedāvā atvēŗtību un brīvību, viņu risinājums interfeisam ir paredzēts mērkaķiem (nu labi, gaumes jautājums), settingi ir neloģiski un haotiski. Bugi lien ārā pa visām malām (piem – programma uzkaras un vairs nestrādā – tiek restartēts telefons, nav rezultāta, tiek pārinstalēta programma – nav rezultāta, nākas iztikt bes minētās programmas. Turklāt Windows telefons nesaprot statiskās IP!) Tātad arī lietojams viņš nav. Savu attieksmi pret lietotāju Microsoft no desktopa ir pārnesis mobilajā tirgū – lietotājs ir pie dir**s – tāpat nopirks, jo alternatīvu neveseli un nedomājoši cilvēki neatrod. Ja Tev apmierina windows fons tad lieto – kāda suņa pēc uzmest lūpu, ja kāds paziņo,… Read more »

    bombelats
    24.11.2015 22:13

    Protams, ka tas ir gaumes un iespēju – vajadzības jautājums, kādu platformu kurš lieto. Man dziļi vienaldzīgi vai Tev Windows patīk vai riebjas, vai Tu to noirs vai nē. Diemžēl komentā Tu noirs nevis OSu, bet tās lietotājus:”…es neieteiktu cilvēkam veselam un domājošam lietot Windofs fonu vispār.” Tas arī man ļautu “uzmest lūpu”. Bet nu paldies par vesela un domājoša cilvēka viedokli.

    foobar
    25.11.2015 11:26

    Lietoju gadu 8.1 ar lumia 635. Pirms tam 5 gadi iPhone. Nekādas uzkāršanās, restartēšanās vai kas cits nav novērotas (Android kolēģi gan par šo sūdzas visu laiku). Ļoti labi viss caur onedrive sinhronizējas. Gan mājā, gan darbā Win10 un kā ielogojies, tā viss telefona saturs tev jau ir priekšā. Neesmu neko konfigurējis ne uz Win10 datoriem ne uz telefona ilgāk par kādām 5 min. Kā ieslēdz/uzinstalē, tā viss strādā. Respektīvi, Win ir cilvēkiem, kam laiks ir pārāk dārgs, lai to izniekotu urķējoties pa telefona/datora setingiem. Katram savs. Cenas arī nav sliktas. Zem 200 eur. Sīkajiem paņēmu kaut kādas 435 pa 70 eur gab.

    Balodis
    23.11.2015 21:51
    Reply to  khe

    Jā tieši 6tags tiek lietots,kā vislabākā alternatīva.Kas tieši trūkst būs jāpajautā.

    Ivars
    23.11.2015 09:57
    Reply to  Balodis
    Krotow
    23.11.2015 10:50
    Reply to  Balodis

    Nopērc taču bērnam aparātu ar sistēmu, kur Instagram ir normāla aplikācija un atdāvini to mazmīksto brīnumu citiem.

    Balodis
    23.11.2015 21:45
    Reply to  Krotow

    Skuju tev uz mēles.Pēc andrīša lietošanas, WP ir kā stabilas vērtības etalons un pat ar varu neatņemsi. Par instagramu pieminēju,jo šī lieta tagad topā. bet ir tikai trešo pušu risinājumi,kur nav visas paša instagram piedāvātās fīčas

    x
    23.11.2015 11:01
    Reply to  Balodis

    Nabaga bērns, šitādas ciešanas. Labi, ka nav pasūdzējies tiesībsargam par emocionālo vardarbību. Prātam neaptverams barbarisms XXI gs. Eiropas valstī – telefons bez pilnvērtīga instagrama, jālieto beta kā kautkādam nāvējoša vīrusa nēsātājam.

    Kristaps Lācis
    23.11.2015 12:20
    Reply to  x

    Par ko Ironija un sarkasms? Sīkais dalās pieredzē ar senci – super.
    Labāk protams sakost zobus un lietot telefonu/lietotni kas nešķiet ērta un kaitina.
    Tas protams ir labāk, kā meklēt risinājumu, kas būtu labāk piemērots/piemērojams konkrētam lietotājam. Malacis..

    x
    23.11.2015 13:14

    Nav ideālas vides, ir cilvēki kas vai nu meklē risinājumus vai paši rada tos. Zinātkāram jaunietim tur darba divām nedēļām, kazi.

    Reklāma