Web Analytics
More
    Reklāma

    LG webOS Smart televizori tiek pie Google Play Movies

    Jaunākie raksti

    LG webOS Smart televizoru īpašniekiem jau novembrī vairāk nekā 100 valstīs, tostarp Latvijā, būs iespēja baudīt tūkstošiem filmu un televīzijas raidījumu ar Google Play Movies starpniecību. Google Play Movies ir savietojams ar LG webOS TV platformu, piedāvājot līdzvērtīgu iespēju klāstu Google Chromecast HDMI video straumēšanas ierīcei.

    2014. gada vidū Google Play Movies serviss atceļoja arī līdz Latvijai. Filmu iegādes iespēju saņēmuši arī lietuvieši un igauņi, kā arī vairākas citas tuvas un tālas valstis. Pats par sevi šis filmu serviss nav unikāls, tas piedāvā par maksu skatīties dažādas filmas, bet serviss vairāk piemērots Chromecast un televizoru izmantotājiem, jo sīkā telefona ekrānā skatīt filmu nav pārāk ērti.

    Reklāma

    webOS ir operētājsistēma, kas sākotnēji darbināja Palm digitālos asistentus un viedtālruņus. Pēcāk operētājsistēmu pārņēma Hewlett-Packard, kas to padarīja par atvērtā koda programmatūru. Tālāk jau webOS nonāca LG rokās, kur operētājsistēma veiksmīgi darbina viedos televizorus. Visu šo pārceļojumu laikā webOS operētājsistēma saņēma dažādus nosaukumu papildinājumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma