Web Analytics
More
    Reklāma

    TomTom rada sporta pulksteni ar iebūvētu mūzikas atskaņotāju

    Jaunākie raksti

    Izpētīts, ka vairāk nekā 70% cilvēku sportojot klausās mūziku.  Lai varētu uz treniņu doties bez viedtālruņa kabatā, zīmols „TomTom” radījis GPS sporta pulksteni ar iebūvētu mūzikas atskaņotāju, kurā var augšuplādēt savu iecienītāko mūzikas izlasi ar 500 dziesmām.

    „Mūzikai ir motivējošs spēks, kas palīdz sasniegt treniņos labākus rezultātus. Diemžēl mūzikas atskaņošana treniņu laikā ierasti notiek ar viedtālruņa līdzņemšanu. Taču viedtālruņi kļūst aizvien lielāki, līdz ar to arī neērtāka ir to ņemšana uz treniņu. Ar jauno sporta pulksteni „TomTomSpark” jeb „TomTom Runner 2” ir iespēja ne vien mērīt sirdsdarbību, fiksēt GPS datus, uzskaitīt ikdienas fiziskās aktivitātes, izvēloties atbilstošā sporta veida režīmu, bet arī vienlaikus jebkurā brīdī klausīties savu mīļāko mūzikas izlasi,” stāsta Aigars Kauliņš, „TomTom” produktu eksperts.

    Reklāma

    TomTom Spark
    TomTom Spark

    Pulkstenī mūzikai ir atvēlēta vieta 3GB apjomā, kurā ietilpst līdz pat 500 dziesmām atkarībā no to ilguma. Turklāt viedpulkstenī jau augšuplādēta treniņa mūzikas izlase 30 minūšu garumā ar enerģisku, kustēties motivējošu mūzikas izlasi, ko izveidojuši pasaules labākie DJ „Ministry of Sound” apvienībā. Pats lietotājs var viegli augšuplādēt arī savu iecienītāko mūzikas izlasi no iTunes vai Windows Media Player. Mūzikas atskaņošanai piemērotas jebkuras Bluetooth austiņas.

    Pulkstenī jau iebūvētais pulsometrs precīzi fiksē sirdsdarbību no plaukstas locītavas bez papildu siksniņas. Sporta pulkstenis precīzi norāda GPS datus, nodrošinot reālā laika informāciju, ieskaitot laiku, distanci, ātrumu un tempu. Soļi, aktīvās minūtes, attālums, sadedzinātās kalorijas, miega ilgums tiek uzskaitīti 24 stundas 7 dienas nedēļā. Pulksteņa lietotājs var pats uzstādīt savus dienas vai nedēļas mērķus un sekot to izpildei gan pašā ierīcē, gan mobilajā lietotnē „TomTom MySports”. Multisporta režīmi ļauj būt aizvien precīzākiem datu uzskaitē, norādot treniņa veidu – iekštelpu vai ārtelpu nodarbība, ieskaitot skriešanu, velobraukšanu, peldēšanu, skriešanu pa celiņu iekštelpās vai sporta zāles nodarbību. Papildus iepriekšējiem sporta pulksteņu režīmiem, tagad pulkstenis piemērots arī iekštelpu riteņbraukšanas treniņiem un svarcēlājiem.

    Pulksteņi, kas kontrolējami tikai ar vienu pogu, ir pieejami divos izmēros – ar lielāku un ar smalkāku aproci, dažādām plaukstu locītavām, turklāt ir pieejama gan eleganta melna ikdienas aproce, gan maināmas košas aproces dzīvespriecīgākiem treniņiem.

    Pulksteņa lietotāji var augšuplādēt savus datus mobilajā lietotnē „MySports” un pārskatīt statistiku bezvadu režīmā dažādās platformās, tai skaitā, „TomTom MySports”, „RunKeeper”, „Nike+” un citās.

    GPS sporta pulksteņi pieejami sporta (kā „TomTom Runner 2”) un elektronikas (kā „TomTom Spark”) veikalos visā Latvijā (cena – 149 līdz 249 EUR).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.11.2015 11:48

    Neatceros treniņu kurā es būtu klausījies mūziku…
    Nē, rakstīšu savādāk. Es lakam ieklausos ķermenī un apkārtnē, lai nepieļautu kļūdas un izkoptu tehniku.

    x
    12.11.2015 12:58
    Reply to  KKTK

    Tad tu neesi mērķauditorija. Tādi kā tu ne tikai neļauj gūt peļņu gadžetu ražotājiem, bet atstāj bez darba fizioterapeitus. Nu, egoists.

    Bet par darbības vidējo ilgumu no uzlādes – nikā.

    alex
    12.11.2015 18:39

    500 dziesmas, cik tas is MB jeb GB????

    12.11.2015 19:53
    Reply to  alex

    Relīzē teikts, ka mūzikai atvēlēti 3 GB vietas.

    Purvavelns
    12.11.2015 20:43

    tupas bums bums – standarta 3 minūtes. Ir ļoti daudz dziesmu, kas ir arī 10 un vairāk minūtes. 3 gb izdalām uz 500 dabūnam 6 mb dziesma… standarta 3 minūšu dziesmai no baigais bitreits vajadzīgs, lai būtu 6 mb… 128 kb kompresijā – 1 minūte – 1 megabaits… nez vai kaut kādam “pleijerītim+austiņas” vajag vairāk… Tātad – salīdīs visas 1000 dziesmas.

    Laimdota
    13.11.2015 06:55
    Reply to  Purvavelns

    A kāpēc domā ka vajag 128 kb?? :)

    Purvavelns
    13.11.2015 11:34
    Reply to  Laimdota

    kur es rakstu kaut ko par to, ko es domāju?

    redīss
    12.11.2015 20:52

    Montana ar 16 melodijām jau kopš 90iem ir pieejams, par daudz lētākām naudām nekā šis pakaļdarinājums.

    Uldis M.
    13.11.2015 13:06
    Reply to  redīss

    Jup! manā dzimtajā pusē veikalā Galantērija pa 1,80Ls varēja nopirkt – atceros ka piektajā klasē starpbrīžos koridorā klausījāmies un salīdzinājām dažādu versiju Montanas – kurām bija atsķirīgas melodijas… vienīgi AG3 bača gan ilgi nevilka šādā režīmā… he, interesanti laiki bija.

    Reklāma