Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv lasītājiem iespēja notestēt Samsung Galaxy Tab S2 9.7 planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Kopš Kursors.lv dzimšanas nepilnus divus gadus atpakaļ esam iespējuši pamatīgi izpētīt un aprakstīt jau vairāk nekā pusotru simtu dažādu tehnoloģiju ierīču (viedtālruņus, planšetdatorus, aksesuārus, datorus u.c.) un prieks, ka Kursors.lv lasītāji izmanto iespēju par savu pieredzi padalīties gan šo apskatu komentāru sadaļā, gan arī speciāli šim nolūkam sagatavotajā foruma sadaļā. Tā kā vēlamies lieliskas tehnoloģijas aizgādāt līdz lasītājiem, tad regulāri rīkojam dažādus konkursus un šodien aizsākam vēl vienu mūsuprāt patiešām jauku sadaļu – sarūpēsim Kursors.lv lasītājiem iespēju testēt pašas jaunākās un labākās tehnoloģijas.

    Kā notiks ierīču testēšana?

    Kursors.lv kopā ar sadarbības partneriem sagādās dažādas tehnoloģiju testa ierīces un lasītājiem būs iespēja pieteikties uz to testiem. Praksē tas izpaudīsies tā, ka testa ierīces pieejamības gadījumā tiks publicēts raksts ar aicinājumu pieteikties uz ierīces testu. Pāris dienu laikā tiks ievākta un apkopota informācija par testēt gribētājiem un izziņots veiksminieks. Viņš no Kursors.lv sadarbības partnera saņems testa ierīci un testa perioda gaitā (tipiski tā ir nedēļa vai divas) darbosies ar ierīci, lai pēc tam apkopotu un uzrakstītu savus iespaidus par testēto ierīci. Pēc tam šis lietotāja viedoklis tiks publicēts Kursors.lv, lai ar to var iepazīties arī citi lasītāji. Mēs nāksim talkā un palīdzēsim noformēt pieredzes stāstu! :)

    Reklāma

    Uzskatu, ka šis projekts būs saistošs ikvienam tehnoloģiju interesentam, kas vēlas reāli palietot kādu interesantu ierīci, lai pēc tam padalītos ar saviem novērojumiem par to.

    Šoreiz Kursors.lv lasītājiem iespēja notestēt: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 planšetdatoru

    Kā pirmā testa ierīce, kas būs pieejama uz testu, ir jaunais Samsung Galaxy Tab S2 9.7 planšetdators. Tas ir vizuāli jaudīgs, pievilcīgs un pamatīgi uzbūvēts Android planšetdators ar 9.7 collu lielu displeju. Ja vēlies izmēģināt šo ierīci, piesakies uz testu aizpildot formu zemāk. Piektdien (13.11) sazināsimies ar testētāju, lai vienotos par testa ierīces saņemšanu un testa norisi.

    “Samsung kā inovāciju līderis tehnoloģijās Latvijā un pasaulē ir patiesi priecīgs dot iespēju ne tikai apskatīt jaunākās ierīces Samsung veikalā Spicē, bet arī pateicoties vadošajam tehnoloģiju blogam Latvijā “Kursors.lv”, sniedz eksluzīvu iespēju ierīci arī testēt divu nedēļu garumā, pirms tam saņemot individuālu apmācību Samsung produktu speciālista pavadībā”, uzsver Liene Dupate- Ugule Samsung korporatīvo komunikāciju vadītāja.

    Ar precīziem testēšanas noteikumiem varēs iepazīties saņemot ierīci un, protams, testētājam jābūt uzmanīgam ar testa ierīci un jārūpējas tā it kā ierīce būtu paša īpašums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    11.11.2015 13:26

    nu, cik guru jau pieteikušies?

    11.11.2015 15:59
    Reply to  Purvavelns

    Patiesībā vairāk nekā bijām paredzējuši. Tas nozīmē, ka cilvēkiem ir interese par šāda veida projektu un būs jāattīsta tālāk ar citiem testa produktiem.

    Purvavelns
    11.11.2015 17:45

    kā tad! Cik žēl, ka nevaru atrast sevī ne miligrama intereses par šīs kategorijas verķiem! Labprāt šad tad kaut ko parakstītu.

    Reklāma