Web Analytics
More
    Reklāma

    Zaļo tehnoloģiju inkubators aicina pieteikt biznesa idejas līdz 1. decembrim

    Jaunākie raksti

    Zaļo tehnoloģiju inkubators (ZTI) aicina zaļi domājošos Latvijas uzņēmējus pieteikt savas biznesa idejas pirmsinkubācijas atbalstam ideju uzņemšanas sestajā kārtā, kurā ir plānots atbalstīt 25 idejas.

    Šī ir lieliska iespēja ikvienam esošajam vai topošajam Latvijas uzņēmējam, kurš savu biznesu saista tieši vai pastarpināti ar zaļajām tehnoloģijām, iegūt atbalstu intelektuālo un finanšu resursu piesaistē, kas nepieciešami inovatīvu biznesa ideju attīstīšanai. Pirmsinkubācijas laikā ZTI palīdzēs uzņēmējiem pilnveidot un notestēt biznesa idejas, definēt biznesa modeli, iegūt biznesam vērtīgus kontaktus, kā arī saņemt tehnoloģiska rakstura konsultācijas no vadošajiem nozaru pētniekiem.

    Reklāma

    ZTI nodrošina 100% atbalstu saviem klientiem pirmsinkubācijā, biznesa idejas pieteicējam nav jāiegulda savi līdzekļi.

    ZTI uzņem tās biznesa idejas, kurām ZTI var pievienot savu vērtību – zināšanas un kompetenci, kuras sniedz ZTI dibinātāji – Rīgas Tehniskā universitāte un Latvijas Universitāte, kā arī norvēģu partneris SIVA, kuram ir plašs tīkls akadēmiskajās un biznesa aprindās.

    Zaļo tehnoloģiju inkubators sniedz iespēju komercializēt daudzas inovatīvas tehnoloģijas un zinātniskās izstrādnes. Šī projekta ietvaros veidojas produktīva sadarbība starp Latvijas zinātni un biznesu ar mērķi radīt produktus un pakalpojumus, kas būs tirgū pieprasīti.

    ZTI ir Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Universitātes un Norvēģijas industriālās attīstības korporācijas SIVA kopprojekts, kura mērķis ir atbalstīt un veicināt uzņēmējdarbību, kas saistīta ar inovācijām zaļās ražošanas jomā. ZTI ir vērsts uz starpinstitucionālo sadarbību un zināšanu plūsmas veicināšanu starp universitātēm, pētniecības iestādēm un zaļās ražošanas uzņēmumiem. Projekta “Zaļo tehnoloģiju inkubators” (Līg.nr. DL-2014/9) 90% finansējuma veido Norvēģijas finanšu instrumenta programmas “Inovācijas “zaļās” ražošanas jomā” līdzfinansējums un 10% — valsts budžeta līdzekļi.

    Pieteikumus iespējams iesniegt līdz 1. decembrim, aizpildot anketu ZTI mājas lapā www.giic.lv.

    Noklausies arī interviju ar Zaļo tehnoloģiju inkubatora vadītāju Oskaru Priedi:

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma