Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook būvēs teleportu

    Jaunākie raksti

    Nav vērts liegties – teleporta izveide ir pusceļš līdz ceļošanai laikā, bet šie abi cilvēces sapņi drīzāk pieder zinātniskās fantastikas filmām. Facebook grasās vismaz daļēji piepildīt tehnoloģiju entuziastu sapņus, uzbūvējot teleportam līdzīgu ierīci, kas ar virtuālās realitātes palīdzību mēģinātu apmānīt cilvēka ķermeni, liekot tam uzskatīt, ka atrodies pavisam citā pasaules malā.

    Facebook grasās nojaukt ģeogrāfiskos ierobežojumus, kas ļautu ceļot, atrodoties savās mājās. Facebook teleporta ideja pagaidām ir grūti aptverama, jo cilvēka ķermeņa apmānīšanai nāksies izmantot ne tikai siltumu un aukstumu, bet pat vēju un smaržas.

    Reklāma

    Uzņēmums cer virtuālās realitātes teleportu izveidot līdz 2025. gadam. Protams, talkā nāks pagājušajā gādā iegādātais virtuālās realitātes briļļu veidotājs Oculus. Zemāk pievienotajā video redzams Oculus jaunums – iespēja katram pašam papildināt Oculus VR brillēs redzēto ar 3D objektiem. Nākotnē tas ļaus virtuāli būvēt mājas, zemes un pasaules.

    https://www.youtube.com/watch?v=IreEK-abHio

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kārlis
    04.11.2015 09:54

    Raksts labākajās dievietes.lv, jokuplesis.lv, kasjauns.lv tradīcijās. Malači :)

    Piektdiena ir klāt
    04.11.2015 10:52

    Kārlim taisnība. NEKĀDA SAKARA AR TELEPORTU!

    04.11.2015 11:12

    Nevaram visu laiku būt nopietni cilvēki. Dažkārt vajag arī “tautai tuvākas” trako ideju ziņas. Kaut patiesībā ļoti laba tēma ņemot vērā, ka Facebook nu ir kļuvis par vienu no VR smagsvariem un pa lielam noteiks kā šīs tehnoloģijas attīstīsies un kur tajās tērēsim savu naudu pēc 5 gadiem.

    Krotow
    04.11.2015 21:49

    Tad jau Facebook būs izgudrojuši faceportu. Lietotāja fiziskai ietekmēšanai, kad viņš būs iebridis virtuālā nomaļā vietā, tāpat būs nepieciešami palīgi no reālās pasaules.

    Reklāma