Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus telefoniem Eiropā būs pieejams apdrošināšanas pakalpojums

    Jaunākie raksti

    Lai arī OnePlus veidotos viedtālruņus pavisam noteikti nevar nosaukt par lielām masām saistošām ierīcēm nedz globāli, nedz tepat Latvijā, tomēr visi līdz šim izlaistie telefoni ir uzbūvēti godam. Man pašam īsu brīdi bija OnePlus One un kopumā par ierīci palikušas tikai tās labākās atmiņas. Esmu dzirdējis, ka Latvijā jau krietns pulks tehnoloģiju interesentu ir sapirkušies arī OnePlus Two un jūtu diezgan lielu interesi arī par pavisam nesen izziņoto OnePlus X viedtālruni.

    No 2. novembra Eiropas Savienības dalībvalstīs iegādātiem OnePlus viedtālruņiem (pērkot tos no oneplus.net tiešsaistes veikala) būs pieejams apdrošināšanas pakalpojums, kas segs ierīces displeja sasišanu, nejaušu cita veida sabojāšanu, šķidruma bojājumus, vandālismu u.c. Apdrošināšanas pakalpojums 12 mēnešu periodam maksās 39.99 eiro, bet 24 mēnešiem – 64.99 eiro. Pakalpojums tiks nodrošināts sadarbībā ar simplesurance.

    Reklāma

    Ja ierīce iegādāta pavisam nesen (līdz 15 dienām), tad vēl var paspēt piepirkt apdrošināšanu atsevišķi, bet principā šis pakalpojums paredzēts jauniem OnePlus telefonu pircējiem.

    Mobilo ierīču apdrošināšanas pakalpojumi kļūst arvien populārāki un Latvijā tos piedāvā, piemēram, Samsung.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    03.11.2015 08:14

    Komplektā ar šo apdrošināšanu, OnePlus X kļūst par reālu nākamā viedtālruņa kandidātu. Vienīgi gribētos 240fps slow-mo, DNG foto formātu un USB type-c. Neviena no šīm funkcijām nav vitāli svarīga, bet gribētos. Galvenais, lai telefons (baterija!!!) nokalpo kādus divus gadus, un ar šo apdrošināšanu, nebūtu jāpērk visādi vāciņi un plēvītes.

    Reklāma