Web Analytics
More
    Reklāma

    Bijusī Apple radošā direktore veidos Huawei viedtālruņu saskarni

    Jaunākie raksti

    Ķīnas lielākais viedtālruņu ražotājs Huawei pieņēmis darbā bijušo Apple radošo direktori Abigeilu Sāru Brodiju (Abigail Sarah Brody), lai viņa turpmāk palīdzētu veidot Huawei viedierīču saskarnes, kļūstot par Huawei Device & Consumer viceprezidenti.

    Jaunā Huawei viceprezidente iepriekš strādājusi vairākos Fortune 500 uzņēmumos. Pie Apple viņa veidoja iOS 1 – pirmā iPhone viedtālruņa saskarni. Brodija palīdzēja izveidot arī iCloud un Apple ProKit. Varam vienīgi cerēt, ka Huawei viedierīču saskarne pēkšņi nesāks atgādināt iOS 1. Bet gan turpinās atgādināt svaigās iOS versijas ;)

    Reklāma

    Huawei pēdējā gada laikā spējis audzēt viedtālruņu pārdošanu Ķīnā par 81%, kas arī atļāvis aizsteigties garām Xiaomi. Ķīnas viedierīču tirgus pēdējā laikā tiek uzskatīts par lielāko “kaujas lauku” un tā pārdale turpinās arī pēc Apple oficiālas ienākšanas Ķīnā. Tika uzskatīts, ka Xiaomi Ķīnā pārdod visvairāk viedtālruņu, tomēr šobrīd analītiķi uzskata, ka Huawei varētu būt panācis un varbūt pat apsteidzis Xiaomi pārdošanas apjomus. Neticami, bet Xiaomi pēdējais ceturksnis esot bijis neveiksmīgs un uzņēmuma radīto viedtālruņu pārdošanas apjomi pat paspējuši nedaudz samazināties.

    iOS-1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    30.10.2015 13:35

    Huawei arī bez Abigeilas Sāras Brodijas saskarne bija viena no līdzīgākajām ar iPhone…

    30.10.2015 14:23
    Reply to  Uldis M.

    Pačukstēšu, ka tekstā jau messidžs ir paslēpts (Ctrl + A vai ābolīc + A).

    Uldis M.
    30.10.2015 14:31
    Reply to  Artis Abols

    ā, tu par to iOS 1? ar pirmo reizi šo humoru līdz galam neuztvēru! :D

    Reklāma