Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung papildus pielāgošot Galaxy S7 uzstādāmos Snapdragon 820 procesorus

    Jaunākie raksti

    Business Korea ziņo, ka Samsung neatstās pašplūsmā Snapdragon 820 procesoru tapšanu, lai negadās kā šogad ar karstošajiem Snapdragon 810 procesoriem, kas pabojājuši LG un Sony viedtālruņu biznesu, un, iespējams, nogremdējuši pat gada gaidītāko metāla viedtālruni HTC One M9. Precizitātei norādīšu, ka Qualcomm procesorus tikai “uzzīmē uz papīra”, bet reāla ražošana tiek nodota, piemēram, Samsung un TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited) pārziņā.

    Samsung šobrīd strādājot, lai stabilizētu Qualcomm sazīmētās Snapdragon 820 gaisa pilis. Samsung pielāgojot procesora vadības programmas, lai tiktu galā ar uzkaršanas problēmām. Diemžēl šobrīd izskatās, ka Snapdragon 820 arī cieš no pārkaršanas un, ja Samsung izmaiņas procesora vadības programmā nelīdzēs, var nākties būvēt fizisku radiatoru karstuma novadīšanai. Visticamāk, Samsung šobrīd cīnās ar to pašu slimību, kas piemeklējusi Snapdragon 810 procesoru.

    Reklāma

    Samsung šogad izdevies izvairīties no Qualcomm Snapdragon 810 procesoriem savos produktos, vietu dodot pašu izveidotam Exynos 7420 procesoram, kas palicis nepārspēts gandrīz visa gada garumā. Tomēr nākotnes Galaxy S7 modelī Samsung varētu nākties izmantot Snapdragon 820 procesoru, tāpēc tā karšana nav pieļaujama. Snapdragon 820 procesors būšot sastopams Samsung Galaxy viedierīcēs, kas paredzētas pārdošanai Ķīnā un ASV. Pārējā pasaule varētu saņemt kādu jaunu Exynos procesora modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Niks
    29.10.2015 08:08

    Lūdzu, paskaidrojiet kāds tumšajiem sabiedrības slāņiem, kāpēc Samsung Ķīnas tirgum nevar izmantot pašu veidotos Exynos procesorus?

    29.10.2015 10:15
    Reply to  Niks

    Šādam solim var būt vairāki izskaidrojumi. Piemēram, Samsung vēlas iegūt neatkarību no kāda viena ražotāja (Qualcomm) un tāpēc noteiktos tirgos piedāvā ierīces ar dažādiem čipsetiem. Tāpat esmu lasījis, ka daļā reģionu ir atšķirīgas 4G (LTE) tīklu infrastruktūras, kas pieprasa savādāk uzbūvētus čipsetus.

    Reklāma