Web Analytics
More
    Reklāma

    ERGO FinTech jauno uzņēmēju akadēmijai – pirmais izlaidums

    Jaunākie raksti

    30. oktobrī noslēgsies ERGO FinTech Academy veidotā jaunuzņēmēju jeb stārtapu programma. No 48 programmai pieteiktajām idejām finālam izraudzītas sešas komandas, kas mēneša garumā ir aktīvi piedalījušās ERGO FinTech akadēmijas piedāvātajās apmācībās un, uzklausījušas dažādu mentoru ieteikumus, lai slīpētu savas biznesa idejas.

    Uz akadēmijas noslēguma pasākumu ERGO FinTech Academy DemoDay jeb pirmo izlaidumu aicināts ikviens interesents, tajā būs iespēja iepazīt jaunas biznesa idejas un, iespējams, atrast jaunus biznesa partnerus. Pasākums notiks 30. oktobrī plkst. 17:00 attīstības finanšu institūcijas Altum telpās Doma laukumā 4.

    Reklāma

    Sešām komandām, kas piedalījās ERGO FinTech Academy apmācībās, ir gan idejas, kā uzlabot finanšu pakalpojumu sniegšanu, gan praktiski tehnoloģiski risinājumi, lai padarītu vieglāku sabiedrības ikdienu, piemēram, ceļojot izvēloties studijas vai dzīvokli īrei. Plašāk ar tām var iepazīties akadēmijas mājaslapā.

    Pasākumā komandas prezentēs savas biznesa idejas, kā arī tajā uzstāsies stārtapu vidē profesionāli un kompetenti eksperti. Piemēram, ar personīgās pieredzes stāstu uzstāsies Mobilly pārstāvis Ģirts Slaviņš un BranchTrack vadītājs Sergejs Sņegirjovs.

    ERGO FinTech Academy komandas vērtēs kompetenta žūrija no ERGO, Altum, TechHub Riga u.c. finanšu un investīciju nozares uzņēmumiem, jo komandas sacentīsies ne tikai par investoru interesi, bet arī par ceļazīmi uz Helsinkos notiekošo Slush konferenci un 3000 EUR naudas balvu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma