Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei pārspējis Xiaomi, kļūst par Ķīnas lielāko viedtālruņu ražotāju

    Jaunākie raksti

    Ķīnas viedierīču tirgus pēdējā laikā tiek uzskatīts par lielāko “kaujas lauku” un tā pārdale turpinās arī pēc Apple oficiālas ienākšanas Ķīnā. Tika uzskatīts, ka Xiaomi Ķīnā pārdod visvairāk viedtālruņu, tomēr šobrīd analītiķi uzskata, ka Huawei varētu būt panācis un varbūt pat apsteidzis Xiaomi pārdošanas apjomus.

    Canalys analītiķi norāda, ka Huawei pēdējā gada laikā spējis audzēt viedtālruņu pārdošanu Ķīnā par 81%, kas arī atļāvis aizsteigties garām Xiaomi. Neticami, bet Xiaomi pēdējais ceturksnis esot bijis neveiksmīgs un uzņēmuma radīto viedtālruņu pārdošanas apjomi pat paspējuši nedaudz samazināties.

    Reklāma

    Huawei lieliskus pārdošanas apjomus uzrāda arī pārējā pasaulē. Xiaomi tā arī nav spējis iekarot pasaules tirgus, jo nespējot saražot viedtālruņus pietiekamā apjomā, kā arī daudzās valstīs Xiaomi nespētu ienākt, jo tur jau priekšā gaida Apple juristi ar apsūdzībām dažādos patentu pārkāpumos. Turpretī Huawei viedtālruņi ir pieejami par mērenām cenām Eiropā, Āzijā un arī ASV. Pamatīgs atpazīstamības grūdiens gaidāms no Huawei veidotā Google Nexus 6P prezentācijas un pārdošanas uzsākšanas.

    Avotswsj.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma