Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdotāko rodsteru pasaulē Mazda MX-5 jau iespējams pasūtīt arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Jau no šī mēneša Latvijā iespējams pasūtīt jauno, pasaulē pārdotāko rodsteru Mazda MX-5, ko klātienē, iepriekš savlaicīgi piesakoties, būs iespējams izmēģināt no 12. līdz 14.novembrim. Tā cena ir no 26 800 eiro.

    Jaunā Mazda MX-5 ir veidota godalgotajā KODO – Kustības dvēsele dizaina valodā, un tās sportiskā stāja un spilgtie LED priekšējie lukturi liek automobilim izcelties citu vidū. Elegantas proporcijas un smalkas formas no virsbūves ieplūst salonā, radot nepārtrauktības un vienotības izjūtu.

    Reklāma

    Salona dizainā ir skaidri redzams kvalitatīvs izstrādes darbs — no sportiskajiem sēdekļiem līdz pat intuitīvajai vadībai. Leģendārais rodsters braucienu padara par baudpilnu piedzīvojumu, radot sajūtu, ka automobilis ir daļa no tā vadītāja. Šis ir pirmais Mazda MX-5 ar SKYACTIV tehnoloģiju — daudz vieglāks un elegantāks nekā iepriekšējās paaudzes modelis, ar daudz izturīgāku virsbūvi un līdz šim zemāko gravitācijas centru.

    Jaunajai Mazda MX-5 ir īpaši pielāgots ikkatrs tās elements, sākot no SKYACTIV-G 2,0 l dzinējiem un SKYACTIV-G 1,5 l dzinējiem un beidzot ar sešpakāpju manuālo transmisiju un automātiskajām transmisijām. Tas nozīmē, ka, nospiežot akseleratora pedāli, Mazda MX-5 reaģēs precīzi un ātri.

    Tāpat jaunais automobilis aprīkots ar tādām autovadītājam noderīgām palīgsistēmām kā Aklās zonas uzraudzības sistēmu (BSM), Aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēmu (RCTA), kā arī Tālo gaismu palīgsistēmu (HBC). Savukārt automobilī iestrādātās kameras uztver nejaušu automobiļa novirzīšanos no braukšanas joslas, brīdinot autovadītāju ar skaņas signālu un vizuālu brīdinājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    22.10.2015 09:21

    Kāpēc vajag sarusējušu bagažnieku (nemainīgās Mazda vērtības), ja ir Honda S2000? Īstu mašinu braukšanai! Un trasē tā MX-5 būs ātrāks tikai par golfiem :)

    x
    22.10.2015 10:01
    Reply to  KKTK

    kurš tad pērk divvietīgu rodsteru trasei?

    KKTK
    22.10.2015 11:43
    Reply to  x

    Tu saki, ka divvietīgu rodsteru pērk tikai, lai izrādītos pa ielām?

    x
    22.10.2015 12:50
    Reply to  KKTK

    Varbūt angļi pērk trasei. Tie paši angļi, kas lieto divus krānus bez sajaucēja, ēd šaušalīgos pīrāgus un dara pārējās kontinentālajam cilvēkam nesaprotamās lietas.

    Reklāma