Web Analytics
More
    Reklāma

    Vēl 5 dienas var pieteikties TechHub Riga stārtapu akadēmijai

    Jaunākie raksti

    Vēl 5 dienas tehnoloģiju jaunuzņēmumi var pieteikties TechHub Riga stārtapu akadēmijai, kas norisināsies 6. novembrī un kur Silīcija ielejas eksperti sniegs padomus biznesa pilnveidošanā. Labākās akadēmijas komandas pēcāk prezentēs savu ideju uz Silicon Valley Comes to the Baltics konferences skatuves 7. novembrī. Pieteikšanās atvērta līdz 26. oktobrim, tās forma atrodama šeit: ej.uz/sv2b.

    TechHub Riga akadēmija savās rindās uzņems 10 perspektīvākos Skandināvijas, Baltijas un Austrumeiropas stārtapus, kas veido IT produktu vai pakalpojumu (mobilās lietotnes, e-komercijas platformas, sociālos tīklus u.c.), un sniegs bezmaksas apmācības biznesa attīstībā un pičošanā. Akadēmijas noslēgumā mentori izvēlēsies 5 komandas ar vislielāko izaugsmes potenciālu, dodot tām iespēju prezentēt savu ideju stārtapu konferencē “Silicon Valley Comes to the Baltics”, kas dienu vēlāk, 7. novembrī, pulcēs vairāk nekā 650 Baltijas tehnoloģiju vides uzņēmējus un investorus.

    Reklāma

    TechHub Riga akadēmija notiks jau ceturto reizi, un kā norāda Mārtiņš Bērziņš, Monea vadītājs un Rietumu FinTech Challenge by TechHub Academy dalībnieks, akadēmijas spēcīgākās puses ir tās prasme piesaistīt “dažāda spektra profesionāļu dalību, kas ir perfekti, lai īsā laikā varētu testēst savas hipotēzes un dzirdēt atsauksmes par pašu izdomātiem produktiem vai pakalpojumiem.” Šoreiz starp mentoriem ir tādi uzņēmējdarbības eksperti kā Šons Persivals, “500 startups” partneris un Oslo inkubatora vadītājs, Jevgēņijs Djugajevs, Rietumu bankas valdes loceklis, un citi.

    Akadēmiju rīko nodibinājums TechHub Riga, koprades telpa tehnoloģiju un IT jaunuzņēmumiem, programmētājiem un grafiskajiem dizaineriem. Tajā pašlaik mitinās vairāk nekā 30 uzņēmumi, kļūstot par tehnoloģiju kopienas centru Latvijā – starp esošajiem biedriem un absolventiem ir tādi uzņēmumi kā infogr.am, Funderful, Fabula, Froont, Sellfy, Reach.ly un MaxTraffic. TechHub Riga regulāri rīko arī dažādus ar uzņēmējdarbību un tehnoloģijām saistītus pasākumus, piemēram, Ikmēneša Mītapus un ikgadējo konferenci TechChill Baltics. TechHub Riga stratēģiskais partneris ir Lattelecom.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma